A 10 legjobb Roamer óra

2016. december 28. 16:34 - Phone Fanatics

A ROAMER története 1888-ban kezdődött, amikor Fritz Meyer órásmester egyetlen óraalkatrész gyártására megnyitotta műhelyét. Alig telt el tizenöt év és Meyer vállalkozása egy komplett óraszerkezeteket gyártó céggé nőtte ki magát. A siker nem maradt el, 1923-ra évi egymillió órát készítettek, 1932-ben 1200 dolgozó szerepelt a fizetési listán. 1940-ben találékony mérnökök kifejlesztettek és szabadalmaztattak egy felettébb ravasz megoldást az órák vízhatlanságának biztosítására. 1996-1997-ben a Roamer bevezette új marketing filozófiáját, a Valódi Értékeket és ezzel egyidejűleg létrehozta a nagy sikerű és fiatalos Power 8 kollekciót. A márka vezetői 2003-2004-ben úgy ítélték meg, hogy szükség van egy arculatváltásra és előrukkoltak egy új stílusú kollekcióval, melynek a Competence nevet adták. Jelenleg a márka a világ több mint 70 országában van jelen. Ezt a több mint száz éves múlttal rendelkező svájci céget mindmáig az egyszerűség, megbízhatóság, eredetiség, mint legfontosabb alapvető értékek jellemzik. Melyek a legjobb Roamer órák? Cikkünkben segítséget nyújtunk, hogy ki tudjátok választani a tökéletes modellt. Lássuk a 10-es listát:

csm_roamer-r-matic-i_6753790745.jpg1. Roamer Classic Line Gents 709856471770 Férfi karóra

Listánk élére egy igazán különleges óramodell került. Az analóg működésű, tükröződésmentes zafír üvegből készült óra kiváló választás lehet az elegáns megjelenéshez. Az ezüst és arany színek tökéletes harmóniája adja az eszköz igazán reprezentatív megjelenését. Az óra megjelenése rendkívül letisztult, a dátum mutatón kívül nincs is más, ami zavarná a tok tökéletes formatervét. Alapvetően két év gyári garanciát kapunk erre az órára, de biztosan nem lesz gondunk vele akár évtizedekig. A svájci minőség természetesen itt is garancia a hosszú élettartamra. Azoknak a férfiaknak lehet kifejezetten előnyös választás, akik szeretnek a hétköznapi viseletük során is elegánsan megjelenni. Az órát körülbelül 70 ezer Forinttól rendelhetjük meg.

99979800_v_1446559637.jpg2. Roamer Classic Line Gents 709856415207 Férfi karóra

Haladjunk is tovább a következő modellhez, amely már kizárólagosan az elegáns, üzleti megjelenéshez lehet kiváló választás. A valódi bőrszíj és a római számkijelzés az óra fejrészén egy olyan kombinációt alkot, amely mellett biztosan nem mennek el szó nélkül. Jó választás lehet azoknak, akik szeretnének egy igazán különleges órával megjelenni egy adott tárgyaláson, de nem engedhetik meg maguknak, hogy milliókat költsenek egy luxusmárkára. Természetesen a minőségre itt sem lehet semmi panaszunk. Az óra precizitásról és pontosságról árulkodik. Fekete és ezüst színek kombinációját fedezhetjük fel a megjelenésében. A tokot jelen esetben is tükröződésmentes Zafír üveg borítja, így gondoskodva a mindig örök minőségről. Az óra 67.000 Forinttól elvihető.

99971130_v_1423940600_1.jpg3. Roamer Ceraline Saphira Női karóra

Ez a modell egy igazi letisztult, ugyanakkor elegáns női óra, amelyet bátran viselhet minden hölgy, aki szereti sugározni az élettel teli megjelenést a környezete felé. A svájci precizitás itt is jelen van, azonban nincs az óra fejrésze különböző funkciókkal ellátva, ezért megőrizte a kétségtelenül elegáns jellegét. Az óra szerkezete elemmel működik. Az elem várható élettartama függ az óra funkcióitól, és a funkciók használatának gyakoriságától. Egyedül a dátum kijelzést láthatjuk rajta a 6-os számmutató helyén. Szintén nemesacél borítást és tükröződésmentes zafír üveget kapott a termék, ezért a hosszútávú minőség garantált számunkra. Körülbelül 110.000 Forintos áron érhető el, alapértelmezetten két év garanciával.

roamer-ladies-ceraline-watch-677981492560-color-white-510.jpg4. Roamer Classic Line Női karóra

Klasszikus ugyanakkor elegáns megjelenés. Leginkább ez jellemzi a soron következő modellünket. Nem véletlen, hogy az egyik legtöbbet eladott Roamer karóra a piacon. Ebben az esetben az elegáns, üzleties megjelenésű hölgyeknek ajánljuk, akik igényt tartanak a svájci minőségre. A már korábban megszokott arany és kombinációt tapasztalhatjuk az óra fejrészén. Plusz funkcióként a dátum megjelenítést láthatjuk ezen az órán. Az üzleties megjelenés és a prémium alapanyagok ellenére, nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk, hogy birtokolhassuk ezt a gyönyörű szerkezetet. Az óra már 55.000 Forinttól elérhető, két év gyári garanciával.

117196_v_1420735178_1.jpg5. Roamer R-MATIC II 956660471309 Férfi karóra

A következő óránk már inkább a kifejezetten prémium kategóriához tartozik. 100 M, azaz 10 BAR nyomásig fokozottan vízálló. Úszni, fürdeni nyugodtan lehet az órában, de kemény vízi sportokhoz ( jet-bike, jet-ski, vízisí ) nem ajánlott. A precíz mechanikus, automata szerkezet működését egy rugó biztosítja, melyet a kar mozgásával húzhatunk fel. A pontos megbízható működés eléréséhez ajánlott napi nyolc órát aktívan viselni az órát. Szintén tükröződésmentes zafír üveggel és két év garanciával érkezik hozzánk ez a kivételes darab. Alapvetően a bőr szíj és a domináns arany színek határozzák meg az óra főbb formatervét. A római számok közül is csak a 12-est és a 6-ost teszik láthatóvá, ezzel is növelve a termék letisztult és elegáns jellegét. Mivel már egy sokkal minőségibb, prémium kategóriás óráról beszélünk, természetesen az ára is ennek fényében növekszik. Körülbelül 185.000 Forintért már elvihető ez a remek eszköz, amely biztosan nem fog csalódást okozni a viselőjének.

709856-48-22-07.jpg6. Roamer Superslender Női karóra

A Superslender egyszerre divatos és elegáns megjelenést nyújt. Az ezüst és a fekete kombinációk és a gyönyörű római számok az óra fejrészén egy igazán egyedi eszközt alkotnak. Elsősorban hétköznapi viselethez ajánljuk, de opcionális lehet elegáns ruha mellé is. Ebben az esetben is kapunk dátum kijelzést és megkérdőjelezhetetlen svájci minőséget is. Megközelítőleg 109.000 Forintért érhető el az eszköz és két év gyári garanciát kapunk mellé. Az óra szerkezet elemmel működik, körülbelül két évig nem is kell cserélnünk benne. Ez természetesen függ attól, hogy milyen gyakorisággal használjuk a funkciókat.

515811415250.jpg7. Roamer R-MATIC I 957660415390 Férfi karóra

A R-matic a korábbiaknál egy sokkal feltűnőbb, robosztusabb megjelenésű óraként jellemezhető. Szintén 100 méterig és 10 BAR nyomásig vízálló a szerkezet. Ebben az esetben is egy mechanikus automata szerkezetet kapott, így nem kell az elem cserével bajlódnunk, amennyiben erre a modellre esik a választásunk. Az egész óra megjelenésében az ezüst szín dominál. Használhatjuk tárgyalásokhoz, üzleti meetingekhez, de értelemszerűen nem fog hasonló eleganciát sugallni, mint bőrszíjas társai. Ebből kifolyólag, alapvetően inkább a hétköznapi viselethez ajánlanánk. Az óra körülbelül 190.000 Forinttól már elérhető bárki számára.

20160705134955_roamer_r_matic_i_957660415390.jpeg8. Roamer Superior Moonphase Férfi karóra

A Roamer Superior kollekció mellett, szintén nem mehetünk el szó nélkül. A gyönyörű aranyszínű órafej és a funkcionalitásban gazdag szerkezet egy kifejezetten jó választás lehet, elsősorban üzleti megjelenéshez. Annak ellenére, hogy számos adatot kijelez az óra (ilyen például a dátum, nap neve,  és a holdfázis kijelzés), nem megy a letisztult, üzleti megjelenés rovására. A nemesacélból készült tok és a valódi bőrből készült szíj, kétségtelenül egy prémium minőséget sugároz. A svácji precizitásnak köszönhetően pedig, biztosan nem lesz panaszunk a minőségre és az időtállóságra. Alapvetően 2 év garanciát kapunk az órára és megközelítőleg 110.000 Ft-ért juthatunk hozzá.

roamer-watches-collection.png9. Roamer Rockshell Mark III Chrono Férfi karóra

A Roamer Rockshell kollekció már inkább a reprezentatív megjelenést sugározza felénk. Az óra ezüst és arany kombinációja egy gyönyörű feltűnő és hivalkodó modellben ölt testet. Szintén egy 100 méterig és 10 bár nyomásig vízálló óráról beszélünk. Dátum és stopper kijelzést is találunk, tehát funkcióban gazdag termékről beszélhetünk. Alapvetően inkább a hétköznapi viselethez ajánlott, de üzleti megjelenéshez is potenciális választás lehet, amennyiben nem ragaszkodunk feltétlen a bőrszíjhoz. Az óra egyetlen hátránya, hogy elemmel működik, de várhatóan 2-3 évig biztosan nem kell cserélnünk benne. Az alapár 135.000 Forint és szintén két év gyári garanciát kapunk a termékre. Kiváló választás lehet bárkinek ez a termék, aki szereti a minőséget, de nem szeretne több százezreket fizetni érte.

220837-49-45-20.jpg10. Roamer Classic Line Női karóra

A Classic Line, ahogy a nevében is benne van a klasszikus modelleket helyezi előtérbe. Ebben az esetben az arany és fehér színek dominálnak, de épp annyira válik az óra elegánssá, mint divatossá. Kiváló választás lehet mind a hétköznapi, mind pedig az üzleti megjelenéshez. Szintén zafír üveg borítja az óra fejrészét és dátum kijelzést is találunk rajta. Az alapár 67.000 Ft-tól indul, két év gyári garanciával és biztosak lehetünk benne, hogy ennél jóval hosszabb ideig semmilyen jellegű problémánk nem lesz ezzel a remek eszközzel.

709844482670.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9412077823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása