5 karóra, amit ismert sportolók hordanak

2017. augusztus 02. 23:31 - Phone Fanatics

Nem is olyan régen már olvashattál a blogunkon 6 olyan óráról, amelyet a legnagyobb cégvezetők hordanak. A cikk után több megkeresés is érkezett, hogy ne csak a vállalatok vezetőit, de sportolókat és más személyiségeket is mutassunk be. Mostani cikkünkben ezért 5, méltán elismert sportolót mutatunk be, akik nemcsak a szakmájukért, de az órákért is rajonganak és persze azt is megmutatjuk milyen órákban mutatkoznak:

1. LeBron James - Audemars Piguet Royal Oak OffShore

audemars_piguet_royal_oak_offshore_lebron_james_limited_edition_10.jpg

Az Egyesült Államok és talán a világ legnépszerűbb kosarasa LeBron James. Nemcsak a játékát, de a stílusát is sokan dicsérik, hiszen az úriember a sport mellett a divatra is odafigyel. Mr. James ezért az órákat sem hagyja figyelmen kívül, így nem meglepő, hogy van egy kedvenc darabja is.

audemars-piguet-royal-oak-offshore-lebron-james-14.jpg

Az NBA-sztár egy interjúban kijelentette, hogy a számára legkedvesebb óra az Audemars Piguet Royal Oak OffShore típusa. Egy ilyen óra nem olcsó, kiviteltől függően akár 35 millió forintba is kerülhet! Talán nem meglepő, hogy James többek között az Audemars Puquet nagykövete is, így a legtöbb nyilvános megjelenésén a márka egy-egy óráját viseli.

2. Roger Federer - Rolex Sky-Dweller

roger-federer-skydweller-1.jpg

Roger Federert szerintünk senkinek sem kell bemutatni, a többszörös Australian Open, Wimbledon és US Open győztes teniszező saját szakmájában már mindent elért, amit lehet. Ennek fényében nem csoda, hogy a különféle márkák is esedeznek a kegyeiért. Nincs ez másként az órák frontján sem, itt a Rolex látta meg a lehetőséget a svájci klasszisban.

sky-dweller-white-gold-1.jpg

Az hagyján, hogy Federer a Rolex reklámjaiban szerepel, de nap mint nap Rolex órákat is visel. Többek között van neki egy ritka, 1981-ben készült Rolex Daytona 6263-asa, amelyet 30. születésnapjára kapott. Emellett a márka Oyster Perpetual Platinum modelljét, illetve Date just típusát is előszeretettel hordja, csakúgy, ahogy a fenti képen látható Sky-Dweller-t is. 

3. David Beckham - Breitling Transocean Chronograph Unitime

7505497_f520.jpg

Bár Beckham manapság már inkább a ruhamárkája és a “celebsége” okán ismert, néhány éve még a focista karrierje miatt emlegettük, ezért is kerülhetett fel erre a listára. Meg persze azért is, mert lelkes óraviselő, és Tudor illetve Breitling órákat hord.

7503305_f520.jpg

Ez mondjuk nem meglepő, hiszen mindkét cég nagykövete. Mindez annak köszönhető, hogy a két nagyvállalat partneri viszonyt ápol, azaz szó nincs arról, hogy Beckham két vasat tart a tűzben. Mint órarajongó, Beckham egyik kedvenc választása a Breitling Transocean Chronograph Unitime, amely jelenleg 9 ezer dolláros, azaz 2,3 millió forintos áron vihető haza.

4. Michael Phelps- Omega Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer

ohmm_michaelphelps_0278.JPG

Az úszólegenda sem veti meg a szép órákat, így - ahogyan az a többi hírességnél is látható- ő is egy márka nagykövetévé vált. Amíg Beckham a Breitling, Federer pedig a Rolex, úgy Phelps az Omega márka nagyköveteként éli mindennapjait.

omega-seamaster-planet-ocean-master-chronometer-chronograph-watch-orange-14.jpg

Mit jelent ez? Hát azt, hogy Phelps igencsak szép órákat hord a csuklóján, a riói olimpián például az Omega Seamaster Planet Ocean 600M Master Chronometer-t viselte. Egy ilyen óra nem olcsó darab, a fenti képen is látható, bőrszíjas példányért 13200 dollárt, azaz 3,3 millió forintot kérnek.

5. Usain Bolt - Hublot Bing Bang King Power “Usain Bolt”

hublot-king-power-usain-bolt-watch-4.jpg

Nem lennénk senki helyébe, ha épp egy futóversenyen Usain Boltot kellene legyőznie. A világ legjobb futója természetesen egy hozzá illő, különleges órával büszkélkedhet. A kifejezetten az ő stílusához készített, limitált kiadású Hublot Bing Bang King Power “Usain Bolt” olyan bőrszíjat kapott, amelynek ugyanolyan bőr az anyaga, mint annak a Nike cipőnek amiben a 2008-as Pekingi Olimpián rekordot döntött.

hublot-king-power-usain-bolt-watch-2.jpg

De nemcsak a szíjban, az arany-zöld színében is különleges ez az óra, így már messziről mutathatja, hogy egy nem mindennapi darabot visel a csuklóján. A 250 darabos limitált kiadású óra természetesen csak a nagyon tehetősek kiváltsága, hiszen egyetlen példányáért jelenleg 18 ezer dollárt, vagyis 4,6 millió forintot kérnek.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Szeretnél még többet olvasni tőlünk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7312716132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Medgar 2017.08.03. 12:15:26

A képek alapján reklámozzák, nem hordják...

Papp Sanyi 2017.08.03. 12:47:47

Egészen elképesztő, ahogy Phelps kinéz... Valóban a teljesítményfokozók mellékhatása ez az arcszerkezeti torzulás?

Történelemtanár_ 2017.08.03. 13:10:25

Michael Phelps kezén látható Omega Seamaster az ász. Én azt választanám.
Az óra piaci ára: 1,7 millió forint.
Egészen pontosan: 1 665 456 Ft!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása