Vajon milyen órát hordanak a mozik királyai? 5 sztár és órája!

2017. augusztus 29. 23:39 - Phone Fanatics

Nem is olyan régen már bemutattunk 10 óragyűjtő hírességet. Listánkat most folytatjuk, ezúttal 5 olyan világsztárt mutatunk meg, akik nem akármilyen karórákat hordanak a csuklójukon.

5. Ryan Reynolds - Piaget Polo S

v11.jpg

Ugyan Deadpool nem visel karórát, megformálója, Ryan Reynolds nagy rajongója ezeknek az eszközöknek. Ennek fényében természetes, hogy van kedvenc márkája is, amely nem más, mint a Piaget. Nos, a Piaget is kedveli Reynolds-ot, ezért felkérték a márka nagykövetének, így manapság szinte kizárólag Piaget órákat láthatunk Reynolds csuklóján. A látottak alapján a kedvence a Piaget Polo S.

4. Mark Wahlberg - Rolex GMT-Master II

mark-wahlberg-rolex-yacht-master-ii.jpg

Mark Wahlberg nagy Rolex rajongó, különösen, ha az aranyból készült. Ennek fényében nem meglepő, hogy az ismert színész gyakran visel arany Rolex karórákat, így például Yacht-Master II-t is. Emellett több alkalommal is lefotózták már a Rolex GMT-Master II-vel is, méghozzá az az igen ritka, 50. évfordulóra készített példánnyal. Egy ilyen óra nem olcsó, jelenleg - kis szerencsével- 6 millió forintért lehet hozzájutni.

3. Chris Evans - IWC Ingenieur

ilyadle.jpg

Amerika Kaptiány sem veti meg a jó svájci karórákat. Mivel Chris Evans az IWC nagykövete ezért nem meglepő, hogy szinte kizárólag a schaffhausen-i márka karóráit hordja. Általában a Portuguese, az Ingenieur és a Pilot típusokat láthatjuk rajta.

2. Matt Damon - Van Cleef & Arpels the Astronomie Poétique Midnight Planétarium

gallery-1456773319-matt-damon-2.jpg

A világhírű színész órakollekciója sem épp egy-két darabból áll, hiszen Damon is imádja a jobbnál jobb típusokat, különleges helyzeténél fogva pedig meg is tudja venni azokat. A szemfüles paparazzók a leggyakrabban TAG Heuer karórákkal a csuklóján fotózzák, ilyenkor pedig vagy a Link vagy a Formula 1 típusok egyikét viseli. Érdekesség azonban, hogy a 2016-os Oscar gálán Damon egy Van Cleef & Arpels the Astronomie Poétique Midnight Planétarium karórát viselt. Ez a gyönyörűség minden vitán felül napjaink egyik legkülönlegesebb karórája, mi is bemutattuk már a különleges órákat felsorakoztató cikkünkben.

1. Orlando Bloom - Rolex Milgauss

orlando-bloom-rolex-milgauss-1.jpg

A világ 2009-ig nem igazán tudott arról, hogy Orlando Bloom micsoda óragyűjtő. Aztán betörtek hozzá és elloptak tőle 328 ezer dollárnyi, többségében Rolex karórát. Az 1950-es évekbeli Milgauss 6543 mellett a Submariner és a GMT típusokat is elvittek, de az IWC és a Bremont óráiból is eltűnt egy-egy, vagyis nyugodtan mondhatjuk, hogy egy nem mindennapi kollekciót loptak el. A bűnös a “Bling Ring” névre keresztelt rablócsapat volt, akik Bloom mellett Paris Hilton és Linday Lohan vagyontárgyaiból is lenyúltak néhányat. A csapat tevékenységéből film is készült, itthon a “Lopom a sztárom” néven ment az alkotás. Jó hír, hogy Bloom visszakapta az óráit, így azóta is bátran viselheti a nem mindennapi kollekció egy-egy darabját.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Szeretnél még többet olvasni tőlünk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9312789448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása