Karórák egyenesen a filmvászonról

2017. december 17. 23:33 - Phone Fanatics

Azt mindenki maga dönti el, hogy mennyire tetszenek neki az elmúlt évtized filmes alkotásai. Egy ugyanakkor biztos: napjainkban rengeteg érdekes tárgy kerül a filmvászonra, akár előtérben, akár a háttérben megbújva. Így van ez az órákkal is, mostani írásunkban ezért 5 film 5 érdekes óráját mutatjuk be:

Az Amerikai

american_speedmaster.jpg

Valószínűleg senki nem lepődik meg azon, hogy Jack Az Amerikai című film főszereplője egy Omega Speedmaster Professional órát visel.

omega-speedmaster-professional-moonwatch-chronograph-mens-watch-31133423001002.jpg

Hogy miért? Azért, mert Jack-et nem más, mint George Clooney alakítja, aki többek között az Omega márka nagykövete! Nem is csoda, hogy Clooney több más filmjében is a neves márka óráit viselte…

Avatar

avatar_casio2.jpg

Az Avatar több izgalmas órát is tartogat, mi most a Casio ProTrek PRG-90-3V óráját emelnénk ki, amely Quaritch ezredes csuklóján szerepelt a filmvásznon.

avatar_casio_protrek.jpg

Az biztos, hogy a Stephen Lang által megformált karakternek jól jött a Casio tudása, hiszen ez a modell többek között visszaszámlálót, barométert, iránytűt és még sok mást is tartalmaz. Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy ideális egy kapitány számára!

2012

2012-iwc.jpg

A világ és főleg az ember családjának megmentése nem egy kis feladat, ehhez azért illendő egy jó órát választani!

iwc_mark_xvi_sm.jpg

Így gondolkodott Roland Emmerich a 2012 című film rendezője is, aki a John Cusac által megformált Jackson Curtis csuklójára egy nem akár milyen,  “időtlen” karórát helyezett el. Cusac ugyanis a filmben az IWC Mark XVI-os óráját viselte.

88 perc

normal_88minutes-tagmonaco.jpg

Amikor az ember megtudja, hogy már csak 88 perce van hátra az életből, kulcsfontosságúvá válik, hogy tudja, most épp mennyi az idő.

good-things-come-in-square-packages-tag-heuer.jpg

Ezért is viselt Al Pacino, pontosabban Dr. Jack Gramm egy TAG Heuer Monaco karórát a filmben. Mi tagadás, ezzel biztosan mindig tudjuk, hogy mennyi az idő!

Legenda vagyok

normal_iamlegend-swissarmy.jpg

Akárcsak a 88 perc esetén Dr. Jack Gramm-nek, úgy Robert Neville-nek is fontos a karórája. Neville ugyanis a földön az egyetlen ember, akit nem fertőzött meg a gyilkos vírus, így ő az egyedüli aki a mutánsok között éli életét. Azok között a mutánsok között, akik éjszakánként előjönnek…

41wsh5uhjkl_sr600_315_piwhitestrip_bottomleft_0_35_sclzzzzzzz.jpg

Így hát fontos, hogy mindig tudja, mennyi az idő! Ehhez pedig  Neville többek között a Swiss Army Victorinox 25077 Sportech 4000 típusát használja.

 

Másról olvasnál?

A legjobb női karórák 50 ezer alatt karácsonyra

5 férfi karóra 50 ezer alatt, mint jó karácsonyi ajándék

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Ne maradj le akcióinkról! Értesülj első kézből az új ajánlatainkról és spórolj több tízezer forintot! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3213508413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása