Női karórát karácsonyra? A legjobb darabok 50 ezerig!

2017. december 07. 08:00 - Phone Fanatics

Nem is olyan régen már bemutattunk 5, kiváló, legfeljebb 50 ezer forintba kerülő férfi órát, amelyek szerintünk ideális karácsonyi ajándékok. Most folytatjuk cikksorozatunkat, ezúttal 5 női típust mutatunk be:

Skagen Gitte SKW2372

skw2372-3.jpg

Letisztult, mégis feltűnő órát vennél a párodnak? Akkor mit szólnál a Skagen Gitte modelljének fekete színű kiadásához, amely minimalista számlapján egy tetszetős, holdat találunk. Az 5 atmoszféra víznyomásig vízálló karóra ráadásul fekete bőrszíjat kapott, így nemcsak szép, de kényelmes viselet is. Nem véletlen, hogy a divatos, bőrszíjas modell  szerintünk hétköznapi és munkahelyi viselethez is remek alternatíva.

Nem véletlen, hogy mára a minimalista óradizájn egyik legismertebb szereplője a skandináv Skagen. A vállalat méltán vált híressé a vékony és könnyű óráikról és ez a modell is pontosan ezt a formatervet sugározza a külvilág felé.

Bering Classic 10817-001 

10817-001_t-2.jpg

Tökéletes kiegészítő, amely bárhol viselhető: a Bering Classic 10817-001  modellje arany színű tokozásával és fém szíjával egy igazán klasszikus megjelenésű darab. Nem véletlen, hogy a letisztult számlapon a két mutatón kívül csak a márkajel foglal helyet. Ráadásul a tok és a szíj anyaga is nemesacélból készült előbbit pedig edzett ásványi üveg védi a karcolásoktól és a külső sérülésektől, így a minőségre nem lehet panaszunk.

Coach W1426

w1426.jpg

Esetleg a párod rajong a dupla szíjas karórákért? Akkor bizonyára tetszeni fog neki a Coach modellje, a W1426-os ugyanis pontosan ilyet, dupla bőrszíjat kapott.  További érdekesség, hogy a nemesacélból készült tok tartalmaz még sárga arany bevonatot is, ezzel is növelve az óra minőségét.  . A számlapot kristályüveg védi, így nem kell tartanunk attól, hogy rövid időtartamon belül karcos lesz a felülete.  Annak ellenére, hogy egy minőségi és időtálló darabról beszélünk, egyáltalán nem kerül sokba, hiszen 50 ezerért már haza lehet vinni.

Fossil Jacqueline ES4096

es4096-2.jpg

Szükre bőr szíj, rózsaarany tokozással: Nem csoda, hogy a Fossil órája seppet sem átlagos. Az egyedi színkombinációt ráadásul a tervezők különleges, cirkónia kövekkel díszített számlappal dobták fel. Plusz pont, hogy a Jacqueline sorozatba tartozó karóra bírja a vizet is, tehát kézmosás vagy zuhanyozás során sem kell levenned. Ráadásul a minimalista dizájnú óra még csak nem is kerül sokba hiszen 32 ezer forintért megvásárolható.

Gant W10862

w10862-2.jpg

A fehér színt sokan a frissességgel és a tisztasággal azonosítják. Ha a párod is rajong ezért a színért, bizonyára tetszeni fog neki a Gant modellje. Ez a típus szerintünk az eleganciát kedvelők számára egy igen biztonságos választás, hiszen a hófehér W10862-essel egy igazi, minden helyzetben bátran viselhető órát kapnak a pénzükért. A rozsdamentes acél tok, a hófehér számlap és az ehhez tökéletesen illeszkedő, elegáns bőrszíj rendkívül jó összhangot alkot, nem meglepő, hogy ezt a típust sokan is keresik. Extraként említhető, hogy a típus naptárfunkciót is kapott, illetve 10 ATM víznyomásig vízálló.

Esetleg meg is vásárolnád ezeket az órákat? Kattints ide.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Ne maradj le akcióinkról! Értesülj első kézből az új ajánlatainkról és spórolj több tízezer forintot! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8013451409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása