Pénzt kaptál karácsonyra? 6 óra 40 ezer forintig!

2017. december 28. 20:22 - Phone Fanatics

Amennyiben esetleg a karácsonyfa alatt nemcsak ajándékokat, de pénzt is találtál, akkor Neked szól mostani írásunk! Ebben ugyanis 3-3 férfi, illetve női karórát mutatunk be, maximum 40 ezer forintig:

Férfi órák:

Hugo Boss Paris Mens

81adaae0jcl_uy679.jpg

Most akciós áron, körülbelül 35 ezer forintért viető haza az Amazonról a Hugo Boss stílusos karóráa. A Paris Mens sorozatba tartozó modell barna bőrszíjat kapott, amely kiválóan illeszkedik a narancssárga betétekhez és a kék színű számlaphoz. Apropó számlap, a 47 mm-es tokozású óra nemcsak a pontos időt, de a dátumot illetve a pontos napot is ki tudja írni, ráadásul stopper-funkcióval is ellátták.

Slazenger SL 9.1355.2.01

sl_9_1355_2_01.jpg

Sportos férfi karóra, megfizethető áron: pontosan ezt kínálja a Slazenger típusa, amely egyértelműen a sportosan elegáns stílust kedvelőknek készült. A 48 mm-es tokban lévő számlap látványos kialakítást kapott, hiszen nemcsak az időt olvashatjuk le róla, de emellett megtudhatjuk, hogy hanyadik van, illetve a hét napjait is megmutatja nekünk. Az 5 ATM víznyomással is megbírkózó Slazenger óra bőr szíjat kapott, amely kényelmes viseletet biztosít. A típus jelenleg 40 ezer forintba kerül, ami egyáltalán nem tekinthető súlyos összegnek.

Skagen SKW6232

skw6232.jpg

A Slazenger modelljénél lényegesen letisztultabb külsőt álmodtak meg a Skagen tervezői, az SKW6232-es egy igen skandináv, a feltűnőség minden elemét nélkülöző darab lett. Talán ennek köszönhető, hogy igazán kortalan formatervű a típus, vagyis egy fiatal és egy középkorú illető számára is jó döntés lehet. A cseppálló karóráról érdemes még tudni, hogy a rozsdamentes acél tokjához egy filc anyagú, fekete szíj tartozik. Ez a modell 40 ezer forintért vihető haza.

Női órák:

Sekonda Quarts Watch

71hx209_hl_ux522.jpg

Vékony, sötétkék bőr szíjával és 36 milliméteres tokjával igazán visszafogott kecses, mégis feltűnő látványt nyújt a Sekonda órája. Nem meglepő, hogy a tervezők főképp a stílusra helyezték a hangsúlyt, így a modell számlapján extra funkciókat sem találunk, a mutatók és a számjelek mellett pusztán három darab kristály díszíti az órát. Ez a típus most nem is olyan drága, az Amazonról már magyarországi szállítás együtt is 20 ezer forintból hozzájuthatsz.

Fossil Cecile Mini

am4576.jpg

Nem véletlen, hogy a Mini név megtalálható a Fossil Cecile sorozatába tartozó karóra nevében, az apróság tokja ugyanis alig 29 mm széles. A kisméretű karóra tehát ideális a vékonyabb női csuklókhoz, amelyeken ráadásul rendkívül jól is mutat, közönhetően a rozsdamentes acél toknak és a kristályokkal körbeölelt számlapnak. A 10 ATM víznyomásnak is ellenálló karóra számlapját kristályüveg védi a karcoktól. Jó hír, hogy a típus alig 32 ezer forintért hazavihető.

Bering Classic 10122-000

bering_10122-000_t.jpg

A Max René kollekció részeként került piacra a Bering Classic sorozatának tagja, amely 26 mm-es tokjával ideális minden, vékonyabb csuklójú hölgy számára. A nemesacélból készült tok számlapját Swarovski kövekkel díszítették, ezzel is még divatosabbá varázsolva az órát. A fémszíjas, apró karóra csepálló, így egy kézmosás sem okoz gondot a számára. Ára jelenleg 38 ezer forintért vihető haza.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Ne maradj le akcióinkról! Értesülj első kézből az új ajánlatainkról és spórolj több tízezer forintot! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3513530527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása