10 dolog, amit nem tudtál a Michael Kors márkáról

2018. március 04. 10:48 - Phone Fanatics

A Michael Kors név nem csak egy márka, hanem egy életérzés. A sportos és elérhető luxus elegancia megtestesítője minden MK ruha, táska, óra, ékszer. Mondhatjuk azt is, hogy az aktív, divatos és tudatos nők márkája. De vajon mit érdemes még tudni róla? Ezt a 10 dolgot mindenképpen.

mk_fa15_whs_3.jpg

2013-ban Michael Kors tervezőt a The Time beválogatta a 100 legbefolyásosabb embere közé.

Saját elmondása szerint a sikerének a kulcsa az, hogy minden nő számára elérhető a márkája – legyen szó méretekről vagy pénztárcáról. 

1. Sok sztár kedvenc márkája

A teljesség igénye nélkül: Miranda Kerr, Zoe Saldana, Alessandra Ambrosio, Elizabeth Hurley, Selena Gomez és Scarlett Johansson is őt választja. Jennifer Lopez, Rachel McAdams, Elissa és Heidi Klum is esküszik a tervező stílusára, sőt Michelle Obama első hivatalos fotóján is Kors ruhát visel. A fenti képen pedig Kate Hudson is MK órában pózol a tervező mellett.

2. Több, mint 30 éve van a piacon

Az 55 éves tervező több mint három évtizede prezentálja mindenki számára hordható ruhadarabjait és kiegészítőit, emellett pedig aktívan jótékonykodik is.

3. Carrie Bradshaw kedvenc cipője, Jimmy Choo is Kors lett

A Michael Kors táskakészítő felvásárolta a londoni székhelyű táskákkal, cipőkkel és parfümökkel foglalkozó Jimmy Choo-t, méghozzá 896 millió fontért.

4. A Sophie nevet viseli a MK okosóra

Ehhez nincs mit hozzáfűzni, az okosórák terén is tarol a menő Michael Kors márka. Nézd meg a videót!

 

5. Nem is Kors a neve az alapítónak

Karl Andersonnak hívták. Ezt a nevet kapta ugyanis születésekor, ám miután a szülei elváltak, új nevelőapát kapott és a Kors vezetéknév mellé választott egy új keresztnevet is. Azaz, hogy kettőt, így lett végül Karl Andersonból Michael David Kors.

6. Több, mint divat

Kors számos díjat és elismerést tudhat a magáénak, nem csak mint divattervező, hanem mint illatkreátor, sőt mint a rákkutatást támogató személy is, a dizájner ugyanis fáradhatatlanul jótékonykodik és kiáll a nemes célok érdekében. 1999-ben, illetve 2003-ban is megkapta a legrangosabb elismerést, a CFDA díját. 

7. Félezer bolt

Világszerte 533 üzlete van, köztük kettő Budapesten.

342240_img650x420_img650x420_crop.jpg

8. Született üzletember

A mára dollármilliárdos üzletemberré vált Michael Kors 11 éves korában saját üzletet nyitott házuk pincéjében "Iron Butterfly Boutique" nével, ahol saját készítésű táskákat és karkötőket árult.

9. Instafotó az órádon

A Michael Kors okosórák számlapját bármikor kicserélheted a kedvenc Instafotódra. Ez ám a trend.

mmk_fa16_ih_wrbls_13.jpg

10. Sokszor hibázik a ruhák és órák tervezése közben

Kors állítása szerint, ha nem követsz el hibákat, elveszíted a lehetőséget az előrelépésre és megragadsz egy bizonyos szinten. Természetesen a hiba elkerülhetetlen, akkor is, ha példátlan szenvedéllyel csináljuk azt, amit igazán szeretünk. Vele is előfordult, hogy bizonyos kollekcióit a vártnál sokkal rosszabbul értékelték, de megtanulta, hogy miként kezelje a kritikákat és építkezzen belőlük. Csak előre tekintett a következő kollekció felé és nem hagyta, hogy a korábbi sikertelenségek bármilyen formában is befolyásolják a motivációját. 

Te is kedvet kaptál egy Michael Kors óra viseléséhez? A Fashionwatch webáruházában több tucat darab között válogathatsz. Jó shoppingolást!

Leadfotó link

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6813683502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása