Stílusosan a vízen. Íme 3 nagyon menő vitorlás óra!

2018. április 25. 21:11 - Phone Fanatics

Ha nem is teheted meg, hogy egy luxus yachton töltöd a nyár nagy részét, a vitorlás feelinget mégis az életedbe varázsolhatod. Nagyon menő órákat mutatunk!

A világszerte egyre többen hajóznak, így az óra gyártó cégek hosszú évek óta kifejezetten számukra is alkotnak időmérőket. De nem kell messzire mennünk, a balatoni kikötőkben is szaporodnak a szebbnél-szebb vitorlások. Ha még nincs a tulajdonunkban hajó, óra még lehet, amellyel stílusosan fejezheted ki a vizisportok iránti lelkesedésedet.

Nézzünk 3 menő vitorlás óramárkát!

Paul Hewitt, a stílusos

Időtlen, elegáns, természetes: ez a Paul Hewitt, ami egy fiatal német óramárka! Ez a cég volt az első, aki "preppy" stílusban kezdett el órákat és egyéb kiegészítőket gyártani. A "preppy" stílus az amerikai egyetemi divatból fakad, melyet az időtlen, visszafogott elegancia, picit a milliomos életérzés és a tengerész stílusjegyek keveredése jellemez. Karórái svájci Ronda szerkezettel és zafírüveggel vannak ellátva, szíjai könnyen cserélhetőek, valamint 5 ATM vízállósággal rendelkeznek. Tökéletes egy kis vízi vagy vízparti élményhez.

Neked is tetszenek a Paul Hewitt órák? A Fashionwatch webáruházában a márka számos karóráját megtalálod. Nézz körül!

p0730112657623-item-5346xf3x0500x0500-m.jpg

Nautica, a profi

A Nautica egy klasszikus, mégis modern amerikai márka. A Nautica elsősorban a habok kedvelőinek készít ruházatot. A felső középkategóriás márka hazánkban több üzlettel is jelen van, de nem mehetünk el szó nélkül a karóráik mellett sem, amelyeket kifejezetten hajózási célokra fejlesztettek ki, iránytű, és egyéb számítások elvégzésére alkalmas funkciókkal. A Nautica minden darabja vízálló, nikkelmentes acéltokkal, edzett ásványüveggel és svájci (vagy japán) szerkezettel készülnek a bevállalós vizisportok szerelmeseinek.

nai21001g-b.jpg

A képen egy Nautica NAI21001G férfi karóra, amelyet 74.900 Ft-ért vásárolhatsz meg a Fashiowatch webáruházában.

Ulysse Nardin, az elegáns

A tenger, a hajózás szerelmeseinek igazi ékköve ez az óra. Precíz svájci szerkezet gondoskodik a pontos időről és a megbízható minőségről. Bordázott gyűrű, vízállóság és tökéletes csuklófekvés és ahogy a vitorlás márkáknál lenni szokott, egy jelzésértékű vasmacska a logóban. Az Ulysse Nardin márka elsősorban nagyon precíz és megbízható tengerészeti óráival szerzett hírnevet. A több mint 160 éves manufaktúra készíti a világ talán legjobb tengerészeti óráit, és képzeld, 1904-ben az orosz és a japán haditengerészet is tőlük rendelt órákat. Ízig-vérig tengerre termett!

ulysse-nardin-marine-collection-tengeri-kollekcio-hajos-vitorlas-kapitany-ora-luxus-svajc-hajozashu-900x506.jpg

Te is szeretnél egy menő vitorlás órát? Látogasd meg a Fashionwatch webáruházat a több száz darabból álló óraválasztékért!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8213858202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása