Karácsonyi hangulat a köbön ezekkel az karórákkal. Hordanád?

2018. december 21. 12:19 - Phone Fanatics

A karácsonyi "ronda" pulcsik reneszánszukat élik, előszeretettel viselik idősek, fiatalok, nők és férfiak. Persze nem csak pulóverrel és ékszerrel fejezhetjük ki a karácsonyi mámor iránti szeretetünket, hanem karórákkal is. Mondjuk ezekkel... Te hordanád?

Zenélő óra - Trax

Mi illik jobban egy karácsonyfához, mint egy zöld szíjjal megáldott, karácsonyfa mintás számlapú karóra? A Trax Musical Christmas tervezői szerint ez a Christmas Watch ideális mindazok számára, akik még az idő nézegetése közben is át akarják élni az ünnepi hangulatot. Bónuszként pedig az óra három karácsonyi zene lejátszására is képes! Ha ennek már tényleg nem tudsz ellenállni, akkor az órát az Amazonon meg is tudod vásárolni.

61swidzewsl_sl1080.jpg

Skótkockás

Ha szeretnél karácsonyi hangulatba kerülni a kiegészítők terén is, de inkább a visszafogottabb holmikat kedveled, akkor a COOKI óráját neked találták ki. Az Amazonoról bármikor be tudod szerezni.

61vxk_ergil_ux679.jpg

 

Ajándék a fa alatt - Whimiscal

A Whimiscal karórái szintén a karácsony témakör köré épülnek, ám mindenféle zenei kiegészítés nélkül. Az óra viselője gyönyörködhet a havas tájban, az ajándékokban és a feldíszített karácsonyfában, a mézeskalácsfigurában, vagy éppen a diótörő jelenetében. Szerencsére a tervezők nem akarták a feliratokat a karácsonyi képre rárajzolni, így az időt egy, a számlapon elhelyezett kisebb körben tekinthetjük meg.

 

Télapó kincsei - Souarts 

Aki egy karácsonyfa mellett ücsörgő télapóra vágyik, amelyet csillogó kristályok vesznek körül, imádni fogja ezt a karórát. A Souarts Womens Santa Claus Tree karóra idilli karácsonyi számlappal került piacra, amihez gyöngyöket és hófehér bőrszíjat társítottak a tervezők.

71fqww7bbll_sl1100.jpg

 

Télapó itt van!

Az E Watch Factory Vintage Christmas órán egy mosolygó télapó néz vissza ránk. A kétségtelenül kedves, karácsonyi hangulatú karóra érdekessége igazán azonban nem is ez, hanem az, hogy a modell többi része meglehetősen hagyományosra sikeredett. Az ezüst színű tok, a hozzá tartozó fekete szíjjal igazán visszafogottra, hagyományosra sikeredett.

ora.png

Trendi karácsony - Clearance

Ez a türkiz színű Sinma karóra nemcsak ünnepi, de nagyon trendi is. A Cleareance! névre keresztelt karóra számlapján épp azt láthatjuk, ahogyan a télapó egy téli havas estén megérkezik egy kis kunyhóhoz, hogy ott elhelyezze ajándékát. Nagyon hangulatos és nagyon csajos is. Az Amazonon ezt is eléred.

61hnpz_ojcl_ux522.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7414505084

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása