A 10 legjobb Fossil óra férfiaknak!

2016. november 25. 17:44 - Phone Fanatics

Miután a Fossil Inc. berobbant az óra piacra 1980-ban előbb beszállítókként, majd később gyártóként egy igazán szerethető kollekciót dobott a piacra.  A Fossil termékei a megfizethető árkategóriába tartoznak, ennek ellenére kifejezetten stílusos és divatos kiegészítőket és órákat ismerhettünk meg a márka égisze alatt. A férfi óráik számos különböző stílust képviselek az analóg óráktól a digitálisig. Mind a Luxus kategóriában, mind pedig a közép kategóriában megtalálhatjuk a magunkhoz leginkább illő terméket. Összegyűjtöttünk nektek a legjobb Fossil férfi órákat.

mg_9279-edit-edit.jpg

10.Fossil FS4156P

 

A vékony stílusú órát egy fekete fejrész és a körülötte lévő, természetesen karcmentes fémkeret jellemzi.  A fejrészben a Fossil felirat felett helyet kap egy stílusos gyémántot szimbolizáló megjelenés.

10.jpg

9. Fossil  FS4778

Az óramutatókat és a számokat kivéve egységesen fekete design-al büszkélkedhet a nyolcadik helyezettünk. A design könnyen olvashatóvá teszi az órát. A szíj szintén fekete és egy stopper is helyet  kapott rajta.

9.jpg8.Fossil FS4745

Egy igazán stílusos órát ismerhetünk meg ebben a bőrszíjas termékben. Végre egy nem egy tipikus küllemű eszközt tarthatunk a kezünkben.  Stílusa egy kicsit a néhai nagypapa órát idézi, de egy olyan designnal ötvözve, amely ugyanakkor  komoly, és divatos behatást is kelt. A fejrész fekete színű, ahogy a szíj is. A római számok egy kifejezetten szép és érdekes órává teszik.

8.jpg7. Fossil JR1425

Következő helyezettünk szintén egyedi megjelenéssel bír. Leginkább egy katonai inspirációból merített sport órát láthatunk meg benne ezért inkább általános öltözékhez ajánlanánk a terméket. Három stopper óra is helyet kap egy kifejezetten jól designolt fejrészen.

7.jpg6. Fossil CH2564

Ezt az órát az egyedi kristályos, kék fejrész teszi érdekessé. Mind sportos mind üzleti öltözékhez jó választás lehet ez az óra. A bőr és az acél elemek harmóniája lehetővé teszi, hogy több viselethez is párosítsuk, ha úgy tartja kedvünk. Egy nagyon érdekes és impresszív design jellemzi ezt az órát.

6.jpg5. Fossil Machine FS4552

Egy újabb kronográf órát ismerhetünk meg az FS4552-es termékben. A design szintén egy teljesen fekete stílust prezentál fehér számokkal és mutatókkal. Az anyag karcmentes acél, amely körbeöleli a szerkezetet. Leginkább az elegáns és sportos stílus ötvözése ez a Fossil. Ideális lehet hétköznapi és hétvégi viseletre , egyaránt.

5.jpg4. Fossil Modern Machine FS4929

 

A világosbarna szíj és az erős, reprezentatív designnal ellátott fejrész visszavezet minket a klasszikus 1950-es évekbe. Kifejezetten elegáns öltözékhez ajánljuk a terméket, amely egy stílusos kombinációja a bőr és  a fényes acél egyvelegének.

4.jpg3. Fossil FS4723

Egy újabb szinte teljesen feketére designolt óra, amely inkább hétköznapi viselethez ajánlott, azonban a fejléc kifinomult eleganciájának köszönhetően, akár elegáns öltözékhez is párosítható.

3.jpg2. Fossil Modern Machine FS4926

Ahogy a nevében is benne van egy kifejezetten modern stílusú órát alkotott a Fossil ebben a szerkezetben. Fekete fejrész és nagy fehér betűk, körülötte pedig a fényes, csillogó, de ugyanakkor stílusos acél. Szintén stopperrel ellátott termék, kifejezetten elegáns öltözékhez ajánljuk.

2.jpg1. Fossil Machine ME1121

Dobogónk első helyére egy igazán egyedi órát választottunk ki nektek. Kétségtelen, hogy az ME1121-es óra méltán taszította hátra vetélytársait. Egy impresszív, gyönyörű és letisztult designt köszönhetünk ebben az órában. Azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből, ugyanakkor egy innovatív, sportos órákat kedvelik, kiváló választás lehet.

1.jpg

Köszönjük, hogy elolvastad!

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4011997996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása