A 10 legjobb női divat óra

2016. december 14. 08:16 - Phone Fanatics

Természetesen az óra sem maradhat el a női kiegészítők közül.  Tény, hogy a luxus órák horribilis áron elérhetőek, de vannak minőségi, mégis megfelelő árú termékek is a piacon. Számos olyan óragyártó közül válogathatunk, amelyek remek megjelenéssel és számos érdekes funkciókkal felvértezett órákat árulnak, mégis a hétköznapi emberek számára is elérhető áron.  A Guess, Citizen, Seiko, Fossil és a Michael Kors is népszerű és gyönyörű női kollekciókkal büszkélkedhet, mégsem kell százezreket fizetnünk érte. Lássuk melyek azok az órák, amelyek egyszerre divatosak, elegánsak és jó áron mozognak a piacon:

mk_fa15_dk_1.jpg

1. Invicta Women’s Angel Crystal

A stílus és design tökéletes kombinációja ez az óra. Az első impresszum, amely feltűnik, amikor rátekintünk a termékre, az egyedisége.  58 szemet gyönyörködtető cirkónia kristály van az óra fejrészében stílusosan elhelyezve. A klasszikus római számok tökéletesen harmonizálnak a divatos megjelenéssel és az óra ezüst szíjával is tökéletes, kontrasztos összhangot alkotnak. Ezen az órán mindenképpen elgondolkodni, ha szeretnénk minőségi terméket birtokolni. Főleg a hétköznapi viselethez ajánljuk a terméket.

invicta.jpg

2. Citizen női  “World Time A-T” karóra

A World Time A-T (“Atomic Timekeeping Technology ) elsősorban világutazó hölgyeknek ajánlott. Ennek a funkciónak köszönhetően az eszköz 26 időzónát képes szinkronizálni. Rendkívül felhasználóbarát a funkció kezelése is, bármikor tudunk egy gombnyomással változtatni az elsődleges és másodlagos időzóna között. Annak ellenére, hogy egy technológiailag rendkívül sokrétű óráról van szó, szerencsére nem veszíti el a nőies, elegáns megjelenését sem. A kifinomult ezüst szíj kiváló tapintást ad a szerkezetnek, kifejezetten ajánljuk mind hétköznapi, mind pedig üzleti viseletre.

citizen.jpg

3.Bulova women’s Quartz Rose Gold Diamond

Ha egy igazán nőies és elegáns órára vágysz, mindenképpen nézd meg ezt az órát. A rózsa arany és a karmentes acél harmóniája egy igazán különleges megjelenésű termékké teszi. A fejrészben elhelyezett gyémántok is tökéletes megjelenést adnak, de a mutatók elhelyezése is egy igazi díva életérzést kölcsönöznek a viselőjének.

b5c440c7-3ff6-4c09-bfaf-03cab574b2b2_1_36065ccbf2aada85e5f60149b1ccf916.jpeg

4. Michael Kors Women’s Parker Silver Dial Pink

Azok a hölgyek, akik elkötelezettek a Micheal Kors termékek iránt biztosan szeretni fogják ezt az órát. A New York székhelyű cég szinte berobbant a piacra és egyre nagyobb divat a nők és férfiak köreiben, egyaránt. Az ezüst óralap gyönyörű kristály mutatókkal van dekorálva a tökéletes megjelenésért. Végezetül a pink bőr szíj teszi kompletté az igazán divatos küllemét ennek a szerkezetnek.

mk2297_44729_1480987264_1280_1280.jpg

5. Movado Women’s Kara Watch

A Movado órákat egy összetéveszthetetlenül egyszerű és elegáns design jellemzi. A fentebb megnevezett igazán egyedi óra a Kara kollekció részét képezi. Ezüst és fekete színben jelentek meg kizárólag ezek a gyönyörű eszközök.  Az igazán különleges órát az ezüstös rozsdamentes acél és a fekete fej harmóniája teszi különösen egyedivé. Ezek az elemek remek harmóniát alkotnak. Kifejezetten letisztult az óra megjelenése, a mutatókon és 12 óra jelölésén túl, csak a svájci eredetre hivatkozó felirat látható. Ez pedig méltán tükrözi az óra minőségét.

womens-movado-diamond-kara-museum-dial-stainless-bangle.jpg

6. Invicta Women’s Objet D Art MOP 

A következő versenyzőnk szintén egy igazán egyedi óraszerkezet. Az Invicta női kollekcióján belül számos gyönyörű terméket találhatunk. Az óra elegáns fehér bőrszíja és a divatos fejrész szinte minden alkalomhoz és öltözékhez kiváló választás lehet. Mind a hétköznapi viselethez, mind pedig az elegáns megjelenéshez kiváló. A fejrész szélén természetesen az elmaradhatatlan csillogó kövek adják meg az óra egyszerre divatos és elegáns jellegét.  Az óra megjelenését csak fokozza, hogy a fejrészen helyet kap egy ún. skeleton ablak is, ahol szemmel kísérhetjük az óra mechanikus működését. Mindemellett pedig határozottan csak hozzátesz a megjelenéshez.

22622_44336_1481104269_1280_1280.jpg

7. Modaine Women’s Stainless Steel Mesh Bracelet

Azoknak, akik korábban még nem találkozta a Modaine óra kollekcióval első pillantásra fel fog tűnni a különösen egyedi megjelenése ezeknek a termékeknek. Érdekes tény, hogy a svájci vasút állomáson kihelyezett órák adták az ihletet a design tervhez és kétségkívül egy remek formatervet kaptak ezek a karórák. Biztos lehetsz benne, hogy a nem mindennapi megjelenés nem csak egyedivé tesz, de azonnal felismerhető lesz a márka rajongói között.  Kifejezetten divatos óra, amely minden alkalomhoz megállja a helyét.

mondaine-aura-styled1.jpg

8. Daniel Wellington Women’s Oxford White Dial Navy Blue

A mostanában divatossá vált „navy kék” szín és a piros csík egy olyan megjelenést kölcsönöz a Daniel Wellington női kollekcióból származó modellnek, amely mellett nem lehet elmenni szó nélkül.  Kreatívan hozza az óra megjelenése a divatos, élettel teli női megjelenést.  A minimalista design elemeknek köszönhetően nem találhatóak számok az órán ( még a 12-es és a 6os sem).  Végül a sportos megjelenést a Daniel Wellington logó teszi teljessé, amely az óra fejrészének tetején kap helyet.

61ngvjp81al_ul1500.jpg

9. Citizen Women’s TTG Eco-Drive Black 

Azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a divatos, káprázatos megjelenést mindenképpen ajánlott ez az óra. A termék egyik legkülönlegesebb része a lenyűgöző, fekete – fehér kristályos design, amelyet arany óramutatók tesznek teljessé. Igazán stílusossá a fekete szíj és az ezzel szemben aranyozott  fej teszi ezt a karórát, amely méltán viseli a Citizen márkanevet.  Ráadásul a Citizen-től már megszokott Eco-drive technológiának köszönhetően az óra rendkívül pontos és nem igényel elemcserét sem. Mindemellett pedig igazi luxus megjelenést kölcsönöz büszke viselőjének.

citizen.jpg

10. Seiko Women’s Solar MOP

Következő óránk kifejezetten a divatos és luxus megjelenést hozta magával a Seiko női kollekciójából. Az arany és a karcmentes acél kombinációja egy igazán prémium minőséget sugároz. Ehhez jön még a 14 Swarovsky kristály, amelyek az óra fejrészén kaptak előkelő helyet.  Inkább elegáns öltözékhez ajánljuk különösen azért mert ékszerként is használható az óra, de irodai viseletre is kiválóan alkalmas lehet.

_1.jpg

Köszönjük, hogy elolvastad!

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr2412045305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása