A 10 legjobb csontváz óra 2016-ban!

2016. december 29. 16:42 - Phone Fanatics

A skeleton óráknak meg van az képessége, hogy az órakészítés művészetét teljesen a szemünk elé tárják. Természetesen nem csak azért különlegesek ezek a termékek, mert az egész óra szerkezetet láthatjuk rajtuk, hanem azért is, hogy a komplett működésüket is meg tudjuk csodálni. Tökéletes választás lehet azoknak, akik értékelik az óragyártás művészetét és szeretnének egy igazán egyedi és különleges eszközt birtokolni. Nem kérdés, hogy a csontváz órák harmonikusan vegyítik a pontos funkcionalitást a divatos megjelenéssel. Megvilágítják, feltárják nekünk az óra szívét egy lenyűgözően esztétikus megjelenésben. Tehát, ha szeretnél egy funkcionalitásban gazdag, ugyanakkor kicsit az átlagtól különböző órát birtokolni tökéletes választás lehet egy csontváz óra. De melyek a legjobbak? Cikkünkben összegyűjtöttünk 10 olyan modellt, amelyben biztosan nem fogsz csalódni! Lássuk melyek is ezek:

skeleton-watches.jpg1. Maurice Lacroix Masterpiece Chronograph Skeleton

Ez a kronográf óra a Maurice brand egyik legjobb terméke. A lenyűgöző stílus tökéletes megtestesítőjeként a márka méltán lehet büszke a Masterpiece kollekció ezen tagjára. Az óra mind funkcionalitásban, mind pedig megjelenésben rendkívül impressziv. Amikor a többi márka igyekszik külön választani a funkcióban gazdag órákat a divatos megjelenéstől, ez a kronográf mindkét szempontból tökéletes választás lehet. Egy aprólékos és gyönyörű avantgard megjelenést birtokol a termék, amely mellett biztosan nem megy el senki szó nélkül. Funkcionalitását tekintve egy 30 perces kronográf óra, amely tartalmaz még egy 48 órás energia tartalékot is magában. Tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnének egyedi órát hordani a csuklójukon.

1.jpg2. Tissot T-Complication Squelette

Következő óránk már inkább egy modern stílusvilágot képvisel. Ugyanakkor, természetesen ez a svájci eszköz is megőrizte egyediségét. A látható, kézzel készített óra mechanika lehetővé teszi a viselőjének, hogy megcsodálja az órakészítés művészetét, anélkül, hogy fel kellene áldoznia az eszköz stílusos és divatos megjelenését. Elegáns bőrszíjjal érkezik hozzánk ez a termék és kiváló választás lehet mind a munkahelyi, mind pedig az üzleti megjelenéshez. Előbbihez a modern stílusvilág miatt, utóbbihoz pedig az elegáns bőrszíj és a rozsdamentes acél tok teszi tökéletes választássá ezt a szerkezetet. Az óramutató is nagyszerű megjelenést kapott, úgy emelkedik ki a csontváz szerkezetből, hogy láthatóvá válik, ugyanakkor nem rontja el a tökéletes összképét az órának. Kifejezetten ajánljuk a megvásárlását.

2.jpg3. Tag Heuer Carrera Heuer-02T

A Tag Heuer-t és a Carrera sorozatot már nem kell bemutatnunk senkinek, biztosan sokan hallottatok róla. Ez a csontváz óra viszont, még a kollekción belül is rendkívüli. Az érdekessége, hogy nem csak funkcióban gazdag és minőségi termék, de az egyik legolcsóbb eszköz, a svájci tourbillon járatú órák között. Természetesen alapvetően is magas árról beszélhetünk a maga közel 6 milliós értékével, de ez még mindig a fele a legtöbb hasonló tourbillon szerkezetű órának. A tourbillon franciául forgószelet jelent, neve a hajszálrugó oszcillációs mozgásából ered. 1795 körül alkotta meg a francia-svájci órakészítő mester, Abraham-Louis Breguet, amikor továbbfejlesztette az angol kronométer készítő John Arnold ideáját. Ettől kezdve egy lényegesen pontosabb és precízebb órát sikerült létrehozni, ami a mai napig megőrizte kiváló minőségét.

3.jpg4. Hamilton Jazzmaster Viewmatic Skeleton Gent Auto

A méltán híressé vált Jazzmaster csontváz változata kiválóan bemutatja a Hamilton brand szakmabeli tudását és a hajthatatlanságát az innováció felé. Az óra megjelenése letisztult, a korábbi társaihoz képest, de ez egyáltalán nem baj, sőt kifejezetten jól áll neki a visszafogottabb design. Természetesen rozsdamentes acélból készült, 40 mm-es tokkal és egy nyitott hátsó résszel, melyben szintén meg tudjuk szemlélni a működést. Tökéletesen feltárja előttünk az óra hajthatatlan működését, hogyan dolgozik azért, hogy mindig a pontos időt mutassa nekünk. Tökéletes választás lehet azoknak, akik egy modern megjelenésű órát szeretnének birtokolni egy igazán egyedi és letisztult stílusvilággal ötvözve.

4.jpg5. Cartier Santos-Dumont Skeleton Watch

A Cartier neve már egybeforrt a  luxussal és a tradícióval az évek során. A Santos-Dumont csontváz óra sem bújik ki ez alól, és büszkén sugározza a minőséget és az értékeket, melyeket ez a cég képvisel. Természetesen az ára is bőven a luxus kategóriába esik, de egy ilyen órát, nem ruha mellé vagy pár évre választunk, hanem egy egészén életen át végig kísérhet minket. A kortárs stílusvilág és a lenyűgöző megjelenés, amit képvisel mindenképpen megéri az árát annak, aki egy ilyen nagyszabású befektetésen gondolkozik. Egy négyzet alakú 18 karátos fehér arany tokot kapott az óra egy elegáns bőrszíjjal. Külön izgalmas design elem a kék színű, acél óramutatók, amelyek remekül harmonizálnak a tok anyagával.

5.jpg6. Audemars Piguet Millenary 4101

Ebből az órából csak úgy sugárzik a merész, figyelem felkeltő megjelenítés. Az igazán egyedi kialakítás miatt is felkerülhetne a listánkra, de funkcióiban is rendkívül gazdag óráról beszélhetünk. Tökéletes ötvözete az avantgard stílusnak és annak, ahogy a tökéletes esztétikai kialakítás találkozik a svájci precizitással a modern óragyártás művészetének horizontján. Az órát elsősorban elegáns megjelenéshez ajánljuk, de egy ilyen termék még a hétköznapi viselet során is remekül mutat. Egy kisebb másodpercmutató is helyet kap az óra fejrészén. A pontosságra, természetesen itt sem lehet semmi panaszunk. A Millenary 4101 röviden minden igényünket kielégíti, amit egy órával kapcsolatosan csak elvárhatnánk és egy igazán egyedi design keretei között teszi meg mindezt. Kifejezetten ajánljuk.

6.jpg7. Hublot Classic Fusion Ultra-Thin Skeleton Titanium

A Hublot óramodellje ebben az esetben a tradicionális órakészítés művészetet hozza el, 21. századi köntösben hozzánk. Egy kifejezetten férfias megjelenést kölcsönöz a viselőjének ez a sportosan elegáns óradarab. A 45 mm-es órafej gondosan megcsiszolt titánium ötvözetből készült, így biztosan egy időtálló, minőségi óráról beszélhetünk. Amíg a tok egy kifejezetten erős, modern megjelenést kölcsönöz, az elegáns bőrszíj kiváló harmóniába kerül vele a klasszikus stílusvilágával. Amennyiben a lenyűgöző formaterv nem nyújtana elég motivációt, eláruljuk, hogy az óra tartalmaz egy 90 órás energia takarékot is.

7_1.jpg

8. Zenith El Primero: Lightweight

Következő szereplőnk a listánkon, kifejezetten azoknak készült, akik megunták már a nehéz, masszív órákat hordani a csuklójukon. Kétségtelenül a 15.9 grammjával az egyik legkönnyebb kronográf óra a piacon. Ezzel egyidejűleg pedig egy igazán modern, stílusos megjelenést is kölcsönöz a viselőjének. Egy 45 mm-es kerámia-karbon tokot tartalmaz az óraszerkezet. Az óra súlya viszont nem kell, hogy megtévesszen minket. Közel 328 részből és 31 drágakőből tevődik össze az igazán egyedi megjelenés. Három különböző színből is választhatunk , hogy megtaláljuk a hozzánk és a stílusunkhoz legközelebb álló konstrukciót. Az óra mind a hétköznapi, mind pedig az üzleti megjelenéshez kiváló választásnak ígérkezik.

8.jpg

9. Piaget Altiplano White Gold Ultra-Thin Skeleton Watch

A Piaget Altiplano, a maga 5.34 mm-es vastagságával, kétségtelenül a legvékonyabb csontváz óra a piacon, amivel csak találkozhatunk. Ezzel egyidejűleg a 2.4 mm-es kronográf mechanikája az órának, szintén kivételes a világon. Nem is meglepő számunkra, hogy komoly szaktudás övezte egy ilyen innovatív terméknek a megjelenését. Pont annyira lenyűgözőek az óra készítésével kapcsolatos paraméterek, mint maga az elképesztő megjelenése. A 38 mm-es fehér arany tokkal egyszerre klasszikus és modern design-t tükröz a termék. Továbbá szintén ötvözésre kerül a modern és klasszikus stílusvilág az elegáns bőrszíj és a lenyűgöző tok kombinációjaként.

9.jpg10. Vacheron Constantin Métiers d’Art Mécaniques Ajourées

Cikkünk végére egy különösen impresszív megjelenésű darabot tartogattunk nektek. 127 különböző részből rakták össze az órát és 21 drágakövet tartalmaz. Nem hiába, ha rátekintünk könnyedén elveszünk percekre ebben a csodálatos formatervben, amit prezentál felénk az óra. Valahogy a varázslatos és misztikus megjelenés mellett, még klasszikus stílus vonalakat is felfedezhetünk ezen a terméken. A római számú kijelzők és a különleges megjelenésű mutatók, mind ezt sugallják felénk. Természetesen bőrszíjjal érkezett hozzánk a remekmű és elsősorban az elegáns megjelenéshez ajánljuk. Mindazonáltal, ha egy ilyen órát birtoklunk, biztosan nem fogjuk levenni a csuklónkról a hétköznapok során sem:)

10.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

 

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6212079929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metrum 2017.01.03. 15:56:11

Nem rossz írás, bár nem értem, hogy miért nem szerepel a listán, vagy az ott lévő Audemars Piguet-től miért nem a Royal Oak Double Balance Wheel Openworked lett a befutó.

metrum 2017.01.05. 17:35:11

Nem rossz írás, bár nem értem, hogy miért nem fért fel a listára, vagy a listán szereplő Audemars Piguet-től miért nem a Royal Oak Double Balance Wheel Openworked lett a befutó.
süti beállítások módosítása