6 menő női Michael Kors óra az őszre

2017. szeptember 27. 08:00 - Phone Fanatics

Napjaink egyik legnépszerűbb divatmárkája az amerikai Michael Kors nevéhez köthető. A dizájner karórái elképesztően népszerűek, amely magas minőségük mellett divatosságuknak is köszönhető. Most úgy gondoltuk, ideje 6 divatos, az őszi hangulathoz illeszkedő Michael Kors karórát bemutatni nektek:

Michael Kors MK2629 Sawyer

7675847-3.jpeg

Visszafogott barna színével tökéletesen illik az ősz hangulatához a Sawyer névre keresztelt, 38 mm-es karóra. A nemesacél tokozású karóra harmonikus külsejének köszönhetően egyaránt jól mutat egy meghökkentő vagy épp egy visszafogott ruha mellett is. Ráadásul a barna bőr szíjnak köszönhetően mindig kényelmesen viselheted ezt a stílusos darabot, még akkor is, ha épp úszni támad kedved, hiszen még azt is kibírja a modell!

Michael Kors MK3494 Runway Slim

mk3494_4.jpg

Egyből a kifutón érezheted magad, ha a Runway Slim-et felveszed a csuklódra, hiszen az arany-kék kombináció igazán feltűnővé teszi ezt a típust. Ráadásul a kék színű számlap igazán minimalistára sikeredett, így felesleges jelzések, vagy épp zavaró ábrák sem terelik el a figyelmed a legfontosabbról: a pontos időről. Ideális akár kék vagy fehér, de akár rózsaszín ruhákhoz is.

Michael Kors MK5165 Blair

maxresdefault-6.jpg

Unalom ismert? Cseppet sem, inkább csak jól bevált és most is mutatós! Bizony, az ezüst design tökéletes mintapéldája annak, hogyan lehet egyszerű, de elegáns óramodellt készíteni. Megjelenéséből adódóan, mind az elegáns, mind pedig a hétköznapi öltözék mellé kiváló kiegészítőként szolgál. Ez persze annak is köszönhető, hogy az ezüst szinte mindennel harmonizál, tehát gyakorlatilag bármihez felvehetjük.

Michael Kors MK6483 Mini Parker

7675833-3.jpeg

Unod a hagyományos számlapot és valami igazán egyedit szeretnél? Akkor Neked készült az MK6483-as típus, vagyis a Mini Parker. A stílusos számlappal készült, amelyhez bónuszként cirkónia díszítés is került.  A rozsdamentes acél házzal és szíjjal rendelkező karóra 33 mm-es tokja még a legvékonyabb női csuklókon is jól mutat, így ha egy kicsi, nem feltűnő, de mégis szép órát szeretnél, akkor bátran ajánljuk ezt a típust.

Michael Kors MK3639 Portia

mk3639_5m.jpg

Inkább a klasszikusabb karórákat kedveled? Szerintünk tetszeni fog neked a Portia, amely arany színével és minimalista számlapjával gyakorlatilag minden öltözékhez megfelelő. Az arany színösszeállítást egyedül a másodpercmutató cirkónia díszítése dobja fel, ezen kívül minden arany színben pompázik. A karóra természetesen vízálló, így zuhanyzás során sem kell levenned.

Michael Kors MK5191 Catwalk

michael_kors_black_catwalk_chronograph_watch_mk5191_9_1024x1024.jpg

Ha inkább a feketére esküszöl, akkor is van egy jó tippünk! Az arany-fekete kombinációjú Catwalk  egyszerre sportos, dinamikus és feltűnő, hiszen az arany óramutatók remekül harmonizálnak a  fekete design elemekkel. A funkciókról sem feledkeztek meg, hiszen több különböző időzónát is tudunk mérni vele, vagyis egyszerre hasznos és reprezentatív a termék. A hétköznapi viselet mellett, természetesen sportos megjelenéshez ajánljuk főként ezt a gyönyörű óramodellt.

Esetleg meg is vásárolnád ezeket az órákat? Kattints ide.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Szeretnél még többet olvasni tőlünk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr1912899352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása