Stílusos női karórák 70 ezer forint alatt

2017. november 12. 22:47 - Phone Fanatics

Nem is olyan régen mutattunk be nektek 5 olyan, kiváló minőségű és stílusos férfiaknak szánt karórát, amely már 70 ezer forintért megvásárolhatók. Az írás nagy sikert aratott, ezért folytatjuk, ezúttal a gyengébbik nemnek szánt darabokat vettük górcső alá:

Michael Kors MK3494 Runway Slim

michael-kors-slim-runway-quartz-blue-dial-ladies-watch-mk3494.jpg

Ugyan Michael Kors nevét főleg az igen drága ruhadarabokkal és karórákkal azonosítjuk, ilyen órák már 70 ezer forint alatt is elérhetők. Az egyik ilyen az MK3494, vagyis a Runway Slim amely jelenleg 69 ezer forintért megvásárolható. A típus  kék színű számlapja igazán minimalistára sikeredett, így felesleges jelzések, vagy épp zavaró ábrák sem terelik el a figyelmed a legfontosabbról: a pontos időről. Ideális akár kék vagy fehér, de akár rózsaszín ruhákhoz is.

Coach W6215 Pink

co-w6215-pin_1.jpg

Rózsaszín gumi szíj, virágmintás számlappal: íme egy fiatalos, nőies, stílusos karóra. A W6215-ös típusának tervezésekor az Coach szakemberei kifejezetten egy olyan órát szerettek volna megalkotni, amely a női lét bohém oldalához illeszkedik, tehát bulizáshoz, nyaraláshoz és randihoz is tökéletes. Véleményünk szerint ez sikerült is! Ráadásul a típus igen tavaszias stílusa jól ellensúlyozza az őszi komorságot. A nemesacélból készült, cseppálló karóra jelenleg 50 ezer forintért lehet a tied.

Bering 10725-789

10725-789_t.jpg

A Bering ezen típusa kifejezetten fiatalos, lendületes megjelenésű. Az óra számlapja a márkától jól megszokott minimalizmust képviseli, a Swarovsky kristály díszítés pedig ráteszi azt a bizonyos pontot az i-re! Ráadásul cseppálló, így nem kell tartanunk tőle, hogy a hétköznapok során bármilyen komolyabb károsodást okozna, ha vízzel érintkezne az óraszerkezet.  A tok nemesacélból készült, így biztosan nem lesz panaszunk a minőségre sem. A modell jelenleg 66 ezer forintba kerül.

Skagen Gitte SKW2142

skw2142-1_1.jpg

A minimalista és lendületes stílus kedvelőinek remek választás a Skagen  Gitte kollekció darabja. A hétköznapi viselet mellé ideális óra letisztult számlapja visszafogott, mégis elegáns stílust kölcsönöz a típusnak. A tok ebben az esetben is nemesacélból készült, tehát egy kifejezetten minőségi terméket kapunk. Jelenleg egy ilyen Skagen Gitte karóra 59 ezer forintért lehet a tied.

Fossil Atwater ES4193

es4193-700x700.jpg

A kiváló minőségű eszközöket készítő Fossiltól már megszokhattuk, hogy nagy gyakorlatuk van a sportos és az elegáns órák készítésében is. Nem kivétel ez alól az általunk most kiválasztott darab sem, amely véleményünk szerint szinte minden öltözékhez kiváló kiegészítőként szolgál. A fekete, dupla bőrszíjas karóra 5 ATM víznyomásig vízálló, így még egy esős napon sem kell attól tartanod, hogy bármi baja lesz. Ráadásul a tok anyaga nemesacélból készült, a fekete számlapot pedig edzett ásványi üveg védi a karcolásoktól és a külső sérülésektől, így a minőségre nem lehet panaszunk. Egy ilyen típus már 50 ezerért megvásárolható.

Esetleg meg is vásárolnád ezeket az órákat? Kattints ide.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Szeretnél még többet olvasni tőlünk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9913251309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eßemfaßom meg áll 2017.11.13. 17:00:30

a "női" tényleg az "ocsmány" szinonímája?
süti beállítások módosítása