Itt az Ősz típusú nők évszaka. Ilyen órát viselj, hogy stílusos legyél!

2018. szeptember 20. 17:53 - Phone Fanatics

Az ősz a hulló falevelek évszaka, a színtakaróba burkolózó fák fölött az ég már borús, a nap is fátyolosan aranylik. Az erdők lombjai kiszínesednek, elszáradnak, a fenyvesek pedig olajzölden tündökölnek. A talajt rozsda és mustársárga takaró vonja be, ami alatt a természet téli álmára készülődik. Az őszi táj nosztalgikus és ihletre hívó, ez jellemzi a színeit, az illatait, a hangulatát és a stílusukban őszt viselő hölgyek típusát is... és persze a kiegészítőket, amelyeket viselnek. Itt van az ősz, itt vannak a tökéletes színű órák is.

osz.jpg

Milyen az ősz típusú nő?

Az Ősz típusú nők melegséget és sokszínűséget árasztanak. Akár az őszi erdőt, úgy keltik életre őket is a jellegzetesen mély, ragyogó, arannyal átitatott színek. Hajuk általában vörös, vörösesbarna, aranybarna sötétebb és világosabb árnyalatai jellemzik a hajszínt, melyben felfedezhető egy kis vörös-arany csillogás. Szemük színe az aranybarnától az olajzöldön át a sötétkékig igen sokféle lehet, általában meleg tónusú. Az arcszínt meleg alaptónus jellemzi, az anyajegyek és szeplők is aranybarnák, sárgásbarnák. Az Ősz típus színpalettája a közepesen világos, meleg színektől a közepesen sötét és sötét árnyalatokig terjed. Bátran viselhet törtebb, mélyebb színeket. Azok az árnyalatok, melyek a többi típust öregítik, az Ősz típust sugárzó melegséggel ragyogják be.

Az alábbi órákat persze nem csak az ősz színeit tipizáló hölgyek viselhetik, csupán ők az ihletadók. :)

Aranysárga

A nap már nem a nyári színben ragyog, barnás és mézes árnyalatban hirdeti az ősz közeledtét. Színe visszaköszön a fák sárguló lombkoronáján és a zizegő, illatos avaron. Ha finoman bánsz az aranyszínnel, akkor ragyogása téged is emel, nemessé, bölcsességben, szépségben ragyogóvá tesz. Az arany szín jelentése: bölcsesség, tudás, igazság, önértékelés. Testi, lelki, érzelmi, értelmi és spirituális gazdagság.  Az arany Szent Grál olyasvalaminek a jelképe, amit csak nagy nehézségek árán lehet megszerezni.  Méz, búzamező, aranyalma, aranyhal a bőséget jelképezi.

Tökéletes őszi karóra választás ez a csodásan letisztult, mégis aranyló női Skagen karóra, amely a Fashionwatch webáruházában is beszerezhető.

skw2150-666x1000.jpg

Skangen 58 900 Ft

Bordó

Az őszi természet csodája az ezer színben pompázó lombkorona, amelyből a bordó a legfenségesebb szín. Mély és méltóságteljes, miközben elegánsan hívja fel magára a figyelmet. A bordó szín jelentése: életerő, elegancia; gazdag, kifinomult, értékes, drága; vezető szerep, érettség.

Ha magadénak érzed a bordót és az ősz többi színeit, imádni fogod ezt a cserélhető szíjas Michael Kors karórát, amelyet 89900 Ft-ért szerezhetsz be a Fashionwatch webáruházból.

mk2606-666x1000.jpg

Michael Kors 89 900 Ft

Olajzöld

A határozott és impozáns olajzöld az őszi fenyvest juttatja eszünkbe. A zöld egyébként a hideg és a meleg színek határán helyezkedik el, a sárgásabb árnyalatai - mint az olajzöld is - inkább melegítő hatásúak, bátran használhatod hát akár a hálószobában is. Emellett számos, egészségre gyakorolt pozitív hatást is tulajdonítanak neki: csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot, sőt a regenerálódás színe is. Az olajzöld szín jelentése: élet a földön, hiszen az olajfaág az új föld szimbóluma, az új kezdet ígérete. Asszonyi bölcsesség, feminin tudás, női vezetés. 

Tetszik ez a különleges számlapú karóra? Szerezd be a Fashionwatchtól csak 39900 Ft-ért.

detroit-lady-gt035003-666x1000.jpg

Gant 39 900 Ft

Rozsdabarna

A száraz falevelek és az álomra készülő talaj jut róla eszünkbe. Ha szívesen viseljük magunkon a természet egyik leggyakoribb színét, akkor ősszel könnyű dolgunk lesz, hiszen a legtöbb ruhaneműben és kiegészítőben is megjelenik. A barna szín jelentése: föld, termékeny talaj, földhözragadtság, hagyományok. Harmóniát teremt családunkban, otthonunkban, az anyagi létben, a test szükségleteiben, egészségi állapotunkban. Biztonságot adó, megnyugtató, a természetességet szimbolizálja.

Mit szólsz ehhez a Fossil órához? 

es4199-666x1000.jpg

Fossil 45 900 Ft

Ha az ősz teljes színpalettájából szeretnél válogatni, akkor nézz körül a Fashionwatch webáruházban a H2X órák között, ahol nem csak az alapszíneket, hanem azok különféle árnyalatit is megtalálod.

Lead fotó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr2814251587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása