5+1 trendi női karóra karácsonyra 50.000 Ft alatt

2018. december 08. 14:09 - Phone Fanatics

Ha valami különleges, trendi, ám mégis praktikus ajándékkal lepnéd meg a párod karácsony alkalmából, akkor mutatunk 5+1 karórát, amelyet biztos, hogy szívesen látna a fa alatt.

Legyen a kedvesed elegáns, vagány, romantikus, esetleg minimalista stílust képviselő, megkönnyítjük a dolgod, hogy mit válassz neki karácsonyi ajándékként.

Vagány és színes- H2X

Egy óra nem csak öltöztet, nem csak azért jó mert, mert mutatja a pontos időt (arra ott van a telefonunk) és nem csak a státuszról árulkodhat, hanem a személyiségünkről is. Ezt általában az óra márkája, fazonja mondja meg és persze a beszédes színei. A színek erőteljesen fejezik ki az érzelmeinket és mutatják meg, kik és milyenek is vagyunk. Lelkesek, komolyak, vidámak, gondoskodóak, kemények vagy éppen nőiesek. A H2X órákkal a párod bátran kifejezheti a személyiségét, hiszen óriási a színpaletta, és nagyon kedvezőek az áraik. Már 10.000 Ft alatt is találsz H2X órát.

h2x.jpg

H2X IPG TIDY UNISEX P-FG415XS5
12 990 Ft

Nőiesen elegáns - Liu Jo

Az olasz nők kifogástalan ízlése inspirálta a Liu Jo luxus márkát , akik a számtalan termékkategória mellett (ruha, táska, cipő stb.) végre lenyűgöző karórákkal és ékszerekkel is jelen vannak a piacon. A divatos nőiesség megtestesítőjeként gyakran találkozhatunk a Liu Jo órák számlapjain csillogó kristályokkal, masnikkal, különféle idomokkal, formás fontokkal, nőies színekkel és mintákkal (rozé gold, pink, leopárd stb.) valamint karkötőre emlékeztető szíjakkal. Karácsonyra is tökéletes választás!

liu_1.jpg

TLJ1205 QUARTZ ANALOGUE WATCH - MINI MOONLIGHT GR
44 990 Ft

Minimalista okos - Skagen okosra

Ha valami skandináv, akkor az csak stílusosan minimál lehet és napjainkban egyre trendibb minden, ami dán. A  dánok hygge életérzése, a minimál stílus imádata, a minőségi anyagok használata és hát tudjuk, hogy évtizedek óta vezetik a legboldogabb országok listáját. Mi a titkuk? Ha ezt nem is tudjuk megfejteni, azért megnézzük, mi a helyzet a divattal, méghozzá óra fonton. A dán Skagen óramárka sikerének a titka a dán design, a kiváló minőség és megfizethető ár.

Az okosórára jellemzői az Iphone és Android kompatibilitás, LED-kijelző, alvás- és fittség figyelő, lépésszámláló és egyéb programozási lehetőségek. Mi mást is kívánhatna a kedvesed karácsonyra, mint egy ilyen menő okosórát?

skagen_1.jpg

SKA-1201
49.900 Ft

Klasszikus elegancia - Bering

Tökéletes kiegészítő, amely bárhol viselhető: a Bering Classic 10817-004  modellje arany színű tokozásával és fém szíjával egy igazán klasszikus megjelenésű darab. Nem véletlen, hogy a letisztult számlapon a két mutatón kívül csak a márkajel foglal helyet. Ráadásul a tok és a szíj anyaga is nemesacélból készült előbbit pedig edzett ásványi üveg védi a karcolásoktól és a külső sérülésektől, így a minőségre nem lehet panaszunk.

10817-001_t-2.jpg

Bering Classic 10817-004
47.900 Ft

 

Egyszerű minőség - Gant

A fehér színt sokan a frissességgel és a tisztasággal azonosítják. Ha a párod is rajong ezért a színért, bizonyára tetszeni fog neki a Gant modellje. Ez a típus az egyszerű minőséget kedvelők számára egy igen biztonságos választás, hiszen a hófehér W10862-essel egy igazi, minden helyzetben bátran viselhető órát kapnak a pénzükért. A rozsdamentes acél tok, a hófehér számlap és az ehhez tökéletesen illeszkedő, elegáns bőrszíj rendkívül jó összhangot alkot, nem meglepő, hogy ezt a típust sokan is keresik. Extraként említhető, hogy a típus naptárfunkciót is kapott, illetve 10 ATM víznyomásig vízálló.

w10862-2.jpg

GANT W10862 BRIGHTON NŐI KARÓRA
44 900 Ft

Romantikus - Fossil Jacqueline 

Halvány rózsaszín bőr szíj, ezüstös tokozással, valamint rózsasziromra emlékeztető szivecskés számlappal. Nem csoda, hogy a Fossil órája cseppet sem átlagos, kifejezetten a romantikus hölgyek fogják imádni. A Jacqueline sorozatba tartozó karóra bírja a vizet is, tehát kézmosás vagy zuhanyozás során sem kell levenned.

A csodásan csinos órához egy hasonló stílusú karkötő is jár, így ez a romantikus szett kiválóan fog mutatni kedvesed kezén a karácsonyi Instagram fotókon.

 

fossil.jpg

 

ES4351SET _ FOSSIL JACQUELINE SZETT
45 900 Ft

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr914460250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása