Ez az 5 órás cikk volt a legnépszerűbb 2018-ban - luxus, futballsztárok és kreatív órák

2018. december 31. 09:39 - Phone Fanatics

Több milliós karórákban feszítenek a dögös futballsztárok, számlap nélküli és egyéb kreatív órák a nagyvilágból, soha nem hallott óratények, stílusos olasz nők titkai és milliárd környéki luxusórák, amelyeket még a lottónyertesek sem tudnának megvenni. Ezek a témák voltak a legnépszerűbbek 2018-ban.

Lássuk, mely cikkeinkre voltatok a leginkább kíváncsiak idén.

messi_ronaldo_watch_pose.jpg

5. Ezeket biztosan nem tudtad az órákról! Infografikán 5 érdekes óratény

Azt tudtad, hogy évente átlagosan 1 milliárd óra talál gazdára, amiknek a 77%-a mechanikus? Vagy azt, hogy Svájcban több mint 56 ezer ember dolgozik precízen, hogy a minőségi órád jól ketyegjen? És azt, hogy már több, mint 150 éve létezik két időzónás, hordozható óra? Mutatunk pár érdekes tényt az órák világából INFOGRAFIKÁVAL!

Tovább a cikkre!

 

4. Mitől olyan stílusos az olasz nő? 

2018-01-23_liu-jo_metropolitan_14_083_1.jpg

Az olasz nők mindenkit rabul ejtenek az őket körüllengő stílusos bájjal, buja merészséggel, trendi vagánysággal, virgonc szenvedéllyel és kifinomult eleganciával. Az olasz nő tetőtől talpig nőnek érzi magát, és ezért körültekintően ad a megjelenésére is. Lássuk, mi a titkuk!

Tovább a cikkre!

 

3. 10 meghökkentően kreatív óra a világból 

Bármennyire is mobiljaink bűvöletében élünk, hiszen arról dolgozunk, telefonálunk, üzenünk, és az időt arról olvassuk le, a karórák, mint kiegészítők iránt is töretlen a lelkesedés, sőt! Néha az, hogy az időt is mutatják, már mellékes. Éppen ezért a vállalkozó szellemű óraműves mesterek szívesen élik ki kreativitásukat kedvenc mesterségükben. Lássunk 10 igazán kreatív karórát.

Tovább a cikkre!

 

2. 5+1 megdöbbentően drága óra, amelyet még a lottónyertes sem tudna megvenni 

breguet-grande-complication-marie-antoinette_1.jpg

Van néhány luxus óramárka, amelyek pazar modelljeit csak a megagazdagok, mágnások és hercegek engedhetik meg maguknak. Némelyiket még úgy sem lehetne megvenni, ha többen összedobnák az ötöslottón nyert összes pénzüket. Ámuljunk az alábbi 6 óracsodán, amelyek nem találhatóak meg a boltok, akarom mondani az aukciósházak polcain 1.000.000.000 forint alatt.

Tovább a cikkre!

 

1. Ilyen drága órát visel Messi, Neymar és Ronaldo. Mutatjuk a futballvilág 5 luxus karóráját!

 

neymar-watch-black_1.jpg

Idén nemcsak VB-lázban égtek a focisták, hanem óra-lázban is, hiszen egy-egy drága és kuriózum óra, vagy patent márka valódi lázba tudja hozni még a világporondhoz szokott focistákat is. Nézzük meg, milyen különleges és drága órát visel Messi vagy éppen Cristiano Ronaldo.

Tovább a cikkre!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9814524792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása