Minimalista vagy? Akkor ezeket az órákat imádni fogod!

2019. január 30. 11:42 - Phone Fanatics

Napjainkban elképesztően népszerűek a letisztult, egyszerű stílusú, minimalista termékek, így nem meglepő, hogy a karórák között is sokan keresnek ilyen darabokat. Mutatunk 5 szuper darabot, amit érdemes felpróbálnod, mert a minimalizmus kedvelőjeként tökéletesen passzolnak hozzád, ráadásul mind 50.000 Ft alatti árkategória.

fd4096aa1a4cbbb87c5ab16378ed5f49_1.jpg

 

1. Skagen - női

Ha valami skandináv, akkor az csak stílusosan minimál lehet, és napjainkban egyre trendibb minden, ami dán. A  dánok hygge életérzése, a minimál stílus imádata, a minőségi anyagok használata és hát tudjuk, hogy évtizedek óta vezetik a legboldogabb országok listáját. Mi a titkuk? Ha ezt nem is tudjuk megfejteni, azért megnézzük, mi a helyzet a divattal, méghozzá óra fonton. A dán Skagen óramárka sikerének a titka a dán design, a kiváló minőség és megfizethető ár. Az egyszerű, sallangoktól mentes számlapok és a csiszolt fém tokok egyértelművé teszik: itt bizony egy skandináv karórával állunk szemben. Ám amilyen profi a külcsín, olyan profi a belbecs is. Precíz Japán és Svájci szerkezetek kaptak helyet a foglalat alatt, továbbá IP bevonat (5000 órás kopás teszt), orvosi acél, solid titánium, kerámia tokozás, kiváló minőségű bőr szíjak, nagyon kemény kristály üveg, nagyon puha fonott fém szíjak és néha egy kis Swarowski díszítés.

61jhbhavtnl_ux522.jpg

Ha tetszik ez a csodás Skagen SKW2140 női karóra, 48.000 Ft-ért tudod beszerezni innen.

2. Skagen - unisex

Amit fent említettünk, nincs ez másként az okosórákkal sem, hiszen a Skagen márkának nemcsak lenyűgözően stílusos, ám hagyományos karórái vannak, de a digitális világba is sikerült elegánsan megérkezniük. Az okosórára jellemzői az Iphone és Android kompatibilitás, LED-kijelző, alvás- és fittség figyelő, lépésszámláló és egyéb programozási lehetőségek. 

skagen_1.jpg

Ezt az okosórát már 50.000 Ft alatt meg tudod vásárolni. Részletek itt.

3. Komono - unisex óra

Íme, itt egy igazán jó, minimalista darab a dán cégtől. A Winston Regal Watch egy divatos, letisztult darab és kis méreténél fogva (a számlap alig 41 mm-es átlóval rendelkezik és a tok is csak 9 mm vékony) még a vékonyabb csuklókon is jól mutat. Az csak természetes, hogy a rozsdamentes acél tok vízálló, így autómosáskor vagy épp fürdéskor is viselheted az új órát.  A sötétbarna színű szíjjal érkező W2253 szerencsére nem is drága, egy ilyen karóra már 30 ezer forint körüli árért a tied lehet.

kom-w2253-soldier-copy.jpg

4. Bering - unisex óra

Nincs még egy olyan skandináv márka, amelyet ennyi kaland tökéletes találkozása inspirált volna. A történetben szerepet kap az Északi-sark, az ejtőernyős ugrás, a Bering-szoros, négy időzóna találkozása és persze a végtelen jeges táj időtálló és egyszerű szépsége. Amikor a karodon viselsz egy Bering órát, gondolj bele, hogy minden másodpercet a sarkköri táj időtlen szépsége inspirált. Az időtlen szépsége, a jégmezők örökkévalósága. A Bering mesterien vegyíti az egyszerűségre törekvő skandináv dizájnt a legerősebb és minőségi anyagokkal. A Bering kollekció karakterisztikája letisztult, modern vonalvezetés és nyers elegancia jellemzi. A magas minőségi elvárásoknak megfelelő karcálló anyagok (high-tech kerámia és a zafírkristály óraüveg) pedig biztosítják, hogy az idő múlása nem hagy nyomot az órákon.

12138-002_600x600.jpg

Ha tetszik ez a Bering 12138-002 elnevezésű óra, már 47 ezer forintért a tiéd lehet. Részletek itt!

5. Bering - férfi óra

A Bering tervezői imádják a funkcionalitást és az egyszerűséget. Ezt jelzi az is, hogy már nemhogy vonalak, pusztán csak apró pontok jelölik a másodperceket. A világosbarna szíj jól illik az ezüst tokozáshoz is, az előlap karcmentességét pedig a zafírüveg borítás garantálja. A 3 ATM vízmennyiségnek ellenálló karóra egy autómosást simán elvisel, ahogy zuhanyozni is lehet vele, de medencébe már nem ajánlott bevinni. Nagyon is érdemes viszont vele megjelenni, hiszen letisztult külseje egy jó buli vagy épp egy tárgyalás alatt is megállja a helyét. 

11139-504_t.jpg

Ezt a modellt egyszerűen, három év garanciával vásárolhatod meg 44 ezer forintért, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint ide kattintani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr5214598154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása