Árpa Attila lecserélte a 25 éves Las Vegas-i kincsét

2019. március 12. 20:11 - Phone Fanatics

A sármos magyar színész, producer egy elegáns budapesti partin mesélt korábbi Las Vegas-i kalandjáról, ahonnan egy féltve őrzött emlékkel tért haza. Az egészen idáig nagy becsben tartott 25 éves ereklyét most lecserélte, és el is mondta, miért.

Árpa Attila a Fashionwatch partiján mesélte el a sztorit.

_mg_0384.jpg

Las Vegas-i sztori

Árpa Attila a múlt heti Fashionwatch elegáns partiján mesélt egy személyes történetet arról az ereklyéről, amelyet már 25 éve nagy becsben tart, és semmilyen körülmények között nem vált meg tőle. Amikor a '90-es évek közepén egy élménydús kiruccanáson voltak Las Vegasban, az egyik felkapott kaszinóból nemcsak zsetonokkal tért haza, de egy igen értékes Rolex karórával is gazdagabb lett.

Azóta is féltve őrzöm, és nem gondoltam, hogy valaha meg tudnék tőle válni.

Elmondása szerint azóta le sem vette a csukójáról, hiszen nem találkozott annál tökéletesebb és hozzá jobban passzoló órával. Egészen a Fashionwatch partijáig, amelynek házigazdája volt.

53835476_852688555077493_8088425726295932928_n.jpg

Rolexet Gagára?

Miért is ne?! A zsebórák világa által ihletett Gagá Milánó márka kifinomult extravaganica luxuskivitelben, hiszen a profi svájci óraszerkezet és a trendi olasz dizájn tökéletes eredménye. A partin elmesélt sztori után a szervezők meg is lepték Attilát egy különlegesen egyedi, Las Vegas-i kaszinók világát idéző Gagá Milanó órával, amelyre a színész azonnal lecserélte féltve őrzött darabját. A kreatív, fantáziadús és stílusosan vagány órában Árpa Attila azonnal megtalálta magát, elmondása szerint is tökéletesen passzol a személyiségéhez.

Szóval igen, egy Rolexet is simán lecserélnek a sztárok egy Gagára, és nemcsak Árpa Attilát győzte meg ez a márka. Tudod, ki hord szenvedélyesen Gagá Milano órákat? A brazil sztárfocista, Neymar Jr, akinek saját kollekciója is van. 

Téged is rabul ejtett?

_mg_9810_1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr10014685048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása