Különleges és limitált órát szeretnél megfizethető áron? A Vostok szinte csak ilyet gyárt.

2018. május 03. 19:25 - Phone Fanatics

Erőteljes, robosztus elegancia, megbízható, masszív szerkezet, hagyománytisztelet és limitáltan hozzáférhető választék. Olyan tulajdonságok, amelyek miatt egy férfi hajlandó költeni az órára, pláne, hogy nem is kell olyan sokat!

Megújult a legnagyobb karóra gyár

Az eredetileg orosz tulajdonban lévő VOSZTOK óragyár a legnagyobb mechanikus karóra gyártó volt hosszú évekig. Majd fordult a piac, és 2003-ban Vilniusban (Litvánia) a Koliz-Vostok és a ChystopolWatchFactory óragyártó manufaktúrák egyesítésével jött létre a Vostok-Europe karóra márka.

A márka célkitűzése egy olyan karóra kollekció létrehozása volt, mely egyesíti a modern, robosztus, erőteljes design-t és a klasszikus, megbízható „orosz” minőséget.

Az első modellek 2004-ben a Baseli órakiállításon voltak láthatóak és itt kezdődött térhódításuk is.És tudod mi bennük a különleges? Hogy szinte minden szériája limitált darabszámban készül...

komandirskie_811288.jpg

A kiállított órákhoz egyébként olyan érdekességek is kapcsolódtak, hogy az egyik bemutatott óramodellt (K3 Submarine) egy néhai szovjet tengeralattjáró után kapta. A bemutató óta folyamatosan bővülő kollekció minden tagja az erőteljes, robosztus eleganciát sugározza magából, aminek következtében egy igazán különleges óramárkát ismerhetünk meg.

Amint elérik a kitűzött darabszámot, nem gyártják többé!

Különlegessége az óráknak, hogy mondhatni az összes "limitált" , legnagyobb darabszámban 3000 kerül ki a gyárból, de találkozhatunk 1000 illetve 500 darabos szériával is. Amint elérik a kitűzött darabszámot, gyártásuk leáll. A cég célul tűzte ki, hogy minden évben új kollekcióval kápráztatja el közönségét.

5109248-666x1000.jpgTríciumgázos világítás

Ám nem csak a limitált szériák miatt különleges ez a márka. 2011-ben egy kiemelkedő technikai újdonsággal rukkoltak, elő: a tríciumgázos világítással. Ez a technológia egy közel 15 évig tartó folyamatos világító eljárást takar, ami egyedülálló az óraiparban és mára szinte mindegyik Vostok-Europe órában fellelhető. 

Tisztelgés a múlt előtt

A  márka a mai napi napig az orosz történelem emlékezetes eseményeinek állít méltó emléket karóra kollekcióival. Ilyenek például a Lunokhod, Lunokhod-2, amelyet az első pilóta nélküli holdjáró tiszteletére készítettek, vagy a Mrya sorozat, mely a világ legnagyobb szállító repülőgépe, az Antanov An-225 előtt tiszteleg.

565b294-666x1000.jpg

Nézzük meg ezeket a különleges karórákat, amelyeket már 100 ezer Ft körül be tudsz szerezni a Fashionwatch webáruházából.

Fashionwatch kedvenc 100.000 Ft alatt:
Vostok-Europe Gaz-14 Limouzine 5619133 

A Limouzine egyértelműen a férfias, elegáns vonalat képviseli a Vostok órák sorában. A rózsaarany tok és a hozzá társuló bőrszíj egy igazán érdekes és lenyűgöző kompozíciót alkot.

Elsősorban üzleti megjelenéshez ajánljuk, de természetesen a hétköznapi élet során is jó szolgálatot tehet.

Az óra ráadásul funkcióiban is rendkívül gazdag. Találhatunk rajta stoppert, dátum kijelzést és fluoreszkáló mutatókat is, amelyek segítségével, előnytelen fényviszonyok között is könnyedén ellenőrizhetjük rajta az időt. A számlapot természetesen masszív kristályüveg védi a külső rongálódástól. A minőségre biztosan nem lehet panaszunk, amennyiben erre a modellre esne a választásunk.

Kiváló ár érték arányban juthatunk hozzá, már nagyságrendileg 85.000 Ft – tól megrendelhetjük a Fashionwatch webáruházában.

1.jpg

 

Fashionwatch kedvenc 100.000 Ft felett: 
Vostok-Europe Almaz 320h371

Az Almaz modellnél egyértelműen a funkcionalitás volt az elsődleges célja a gyártónak. Megtalálhatjuk rajta a fluoreszkáló mutatókat, dátum kijelzést, naptárat, háttérvilágítást, sőt még elemmerülés-jelzőt is. Ezen kívül, figyelemre méltó tulajdonsága, hogy akár 200 méterig is képes megőrizni vízállóságát. Ezek a tulajdonságai pedig rendkívül sokoldalúvá teszik a Vosztok termékét.

A funkcionalitás mellett a minőség is garantált, amely miatt kiváló választás a sportos megjelenést kedvelők számára.

Mindemellett természetesen a hétköznapi viselethez is opcionális választás lehet. Még akkor is, hogy ha funkciói és stílusa miatt alapvetően sportos jellegű óraként is szoktak rá gondolni. Az ár ebben az esetben is magasabb az átlagnál, de még így is remek az ár-érték aránya. 180.000 Forintért szerezheted be a Fashionwatch webáruházából ezt a hasznos mégis stílusos órát. 

5_1.jpg

 

Kíváncsi vagy még a többi 62 féle Vostok-Europe órára? Ha igen, akkor nézz körül a Fashionwatch webáruházában.

Leadfotó

Termékfotók

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3613887826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása