Csillogó hangulatban várjuk a karácsonyt, pláne ezekkel az ékszerekkel

2018. november 29. 22:38 - Phone Fanatics

Az adventi időszak a készülődésről, lakásunk, testünk, lelkünk ünneplőbe öltöztetéséről szól. Hogyan lehet igazán elegánsan és nőiesen ezt megtenni? Mondjuk ezeknek a csillagos téli égboltot idéző, elbűvölő ékszereknek a segítségével.

pexels-photo-281417.jpeg

A Liu Jo karórák az időtálló elegancia, valamint a tökéletes nőiesség megtestesítői, így gyakran találkozhatunk a számlapjaikon csillogó kristályokkal, masnikkal, különféle idomokkal, formás fontokkal, nőies színekkel és mintákkal, valamint karkötőre emlékeztető szíjakkal. Karácsonyhoz közeledve pedig felértékelődik számunkra, nőknek a csillogás, a csillagok és az arany árnyalatok.

Óra

Egy nő számára a karóra nemcsak praktikus kell legyen, de csinos is. Ha fontos számunkra a minőség akkor pedig meg sem állunk a nívós márkákig, mint amilyen a Liu Jo. Az ünnepi hangulatot a márka mögött felsejlő love sztorin kívül az is tetézi, hogy

apró Swarovski kristályok tucatjai csillogó hópehelyként borítják be a számlapot.

Amellett, hogy elbűvölőek ezek az órák, a legprofibb összetevőkből állnak, mint a nemesacél, bőr, ásványi üveg, ezüst mutatók.

ora_1.jpg

 

TLJ1348 QUARTZ ANALOGUE WATCH - DANCING SLIM GR
58 990 Ft

Karkötő

Mi, nőies nők imádjuk a láncokat, az apró charmokat és a rózsaarany színt. Éppen emiatt nyűgöz le bennünket ilyentájt ez a csillagokkal kirakott csodaszép Liu Jo karkötő, amiben már el is képzeltük magunkat, ahogy bontjuk a többi ajándékot. Reméljük, a Jézuska időben felír bennünket a listájára. 

karkoto.jpg

LJ1216 BRACELET IN STAINLESS STEEL GR
25 990 Ft

Nyaklánc

Mi is ékesíthetne jobban egy női nyakat bármely évszakban egy finom nyakláncnál? Legyen így karácsony közeledtével bármilyen hideg, semmilyen sál nem veszi fel ezzel a nyaklánccal a harcot, szóval a fa alá inkább ezt csempéssze be valaki. 

nyaklanc.jpg

LJ1215 NECKLACE IN STAINLESS STEEL GR
22 990 Ft

 

Fülbevaló

Ez a rozsdamentes acél fülbevaló igazán apró, ám annál jelentőségteljes gesztus, hogy az ajándékozó kifejezze a részletek iránti fogékonyságát a szeretett nő felé. Ez a csodás csillag alakú fülbevaló egyedül is képes rá, hogy megkoronázza az adventi készülődés hangulatát.

fuli_1.jpg

 

LJ1219 EARRINGS IN STAINLESS STEEL GR
15 990 Ft

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr5014404812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása