Sztároktól hemzsegett a Várkert Bazár ékszerdoboza - tavaszi partin jártunk

2019. március 14. 21:33 - Phone Fanatics

A FashionWatch Welcome Spring! exkluzív partijának helyszíne a nemrég újjászületett Ybl Budai Kreatív Ház (Félix Étterem), az egykori Várkert Casino volt, amely a tavaszi éjszakában zsúfolásig telt sztárokkal. Mindenki azért érkezett, hogy elsőként tekinthesse meg a legújabb olasz, francia és spanyol óramárkák tavaszi újdonságait!

_mg_9769.jpg

Tavaszi bódult hangulatban

A FashionWatch partija tavaszba öltöztette a Várkert Bazár ékszerdobozát. A luxusmárkák bemutatásának apropójául rendezett est házigazdája Árpa Attila volt, aki a FashionWatch marketing vezetőjével, Palásti Mártával köszöntötte a vendégeket. Fellépő sztárvendégként Freddie énekelt, és fantasztikus akusztikus koncerttel varázsolta el a közönséget, tavaszi bódult hangulatban hozva mindenkit.

_mg_0181.jpg

Aki a divatot szereti...

az ott volt a márciusi partin. A pazar óramárkákra kíváncsi volt a népszerű divatblogger, Fesytinstyle, a luxusfeleségek Vivienn és Babett, a csodaszép Rubin Rella, az extravagáns Chyntia Dictator, és persze a divatbuliból nem maradhatott ki Hódi Pamela és Köböl Anita sem. A sztárokon kívül a legnépszerűbb magyar magazinok főszerkesztői, és online magazinok bloggerei is együtt buliztak a Fashionwatch csapatával.

Gourmet falatok, Vouge tánc és buli éjjelig

A különleges falatokat Kovács Árpádnak, a Budai Kreatív Ház séfjének köszönhetjük, desszertként pedig egyedi, óra mintájú FashionWatch macaronokat is kóstolhattunk. A jó hangulatról egy menő DJ, és egy tehetséges táncoscsapat gondoskodott, akik a különleges Vogue táncba avatták be a közönséget.

_mg_0522.jpg

Luxus márkák - ízléses karórák, elegáns ékszerek

A márkák képviseletében megjelent Stefania Maso a Gaga Milano export menedzsere, Carolina Firpo a Gaga Milano marketing vezetője, Rebecca Testi a Rebecca Jewels alapító tulajdonos leánya és a cég marketing vezetője, Rita Bartalini a Rebecca export menedzsere ésVincent Van de Walle a LIU JO nemzetközi marketing vezetője.

_mg_0292.jpg

Mit kell tudni ezekről a márkákról?

A La Petra gyermek ékszer márka egy csivaváról kapta a nevét, az inspiráló nőiességet képviselő LiuJo egy diákkori szerelem történetét meséli el, az olasz Rebecca pedig a stílusról, a divatról és a független szépségről szól. A világhírű focista, Neymar kedvenc óramárkájában, a Gagá Milanóban a luxus bohémság ölt testet, a polgárpukkasztó Jean Paul Gaultierben pedig a francia sikk mutatkozik meg kreatívan.

Ezek a fantasztikus márkák a FashionWatchnak köszönhetően megérkeztek Magyarországra, és hivatalosan is megnyitják a divatos órákkal teli tavaszi szezont.
 _mg_0686.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9114688774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása