Híres emberek kedvenc órái. Nézd meg, mit visel Barack Obama!

2019. április 04. 21:19 - Phone Fanatics

Azt már tudjuk, hogy milyen luxusórákért vannak oda a futballsztárok, most lessük meg, hogy olyan híres emberek, mint Ed Sheeran, Tom Hardy, vagy éppen Barack Obama mit viselnek a csuklójukon.

michelle_obama_on_her_49th_birthday_in_2013_wi_width-800.jpg

Ed Sheeran – Patek Philippe Worldtime Ref 5130R

A híres brit énekes, Ed Sheeran egy komoly órafan, aki irigylésre méltó időmérők gyűjteményével rendelkezik. Amikor nemrég elnyerte a Brit Birodalom Érdemrend keresztjét a zenei karrierjéért, a képen jól láthatjuk az egyik kedvenc óráját is, ami illett az alkalomhoz: egy gyönyörű Patek Philippe Worldtime Ref 5130R-t visel.

ed_sheeran_mbe_patek_philippe.jpg

Tom Hardy – Bremont ALT1-ZT/51

Az ezerarcú átváltozóművész brit színész a világ mára már meghatározó színészévé vált. Nők millióinak maszkulin bálványa, aki színészi eszköztárával rabul ejti szinte mindegyik alakításában a nézőket. Persze nemcsak a filmekhez és a szerepjátszáshoz van érzéke, hanem az óraválasztáshoz is, karján legtöbbször egy Bremont ALT1-ZT/51 köszön vissza. Vagány!

tom_hardy_bremont_alt1-zt51.jpg

Neymar - Gagá Milano

A profi svájci óraszerkezet és a vagányan extrém külső tökéletes összekötő kapocs a brazil focista és a Gagá Miláno óramárka között. Neymar is előszeretettel visel különc, ám minőségi holmikat, éppen ezért szeretett bele az egyik tokiói útján a zsebórák ihlette márkába is. A szerelem nem volt plátói, mivel a Gagá Milánó azonnal viszonozta ezt a rajongást és hivatalossá is vált a romác, hiszen a focista a márka nagykövete lett.

6_1_1.jpg

Lewis Hamilton – IWC Schaffhausen Big Pilot

A négyszeres Formula-1 világbajnok mindig kifogástalan ízlésről tesz tanúbizonyságot az órák terén. Az IWC a csapat szponzora, így Hamilton gyakran viseli az ikonikus Big Pilot's Watch-t is.

lewis_hamilton_big_pilot-1.jpg

Barack Obama - Jorg Gray

Az Amerikai Egyesült Államok 44. elnöke, Barack Obama szereti az aktivitás mérőket, amiket majdnem olyan gyakran visel, mint egy hagyományos órát. 2007-ben a titkosszolgálati részlege egy Jorg Gray órát vásárolt számára, amelyet azóta szintén gyakran hord, ezt megelőzően pedig egy TAG Heuer Series 1500 volt a kedvence.

2500213_5.jpg

Neked mi a kedvenc óramárkád?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4214739975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása