5 gyűrű, ami minden nő ujján pazarul mutat. Te melyiket hordanád?

2018. július 07. 13:56 - Phone Fanatics

Melyik nő ne szeretne egy csillogó gyűrűt látni az ujján? Legyen az jegygyűrű vagy egy trendi, ám minőségi ékszer, önmagában öltöztet és sok mindent elárul a személyiségünkről. Nézzük, ezek a csodaszép gyűrűk mit árulnak el rólunk?

Emlékszel még az Engelsrufer misztikus történetére? Az angyalhívó medálok és a számtalan érdekes karórás cikk után most a gyűrűk csodás világába kalauzolunk. Nézzük meg, melyik az az 5 márka, amelynek a gyűrűjét előszeretettel viselik a divatkedvelő hölgyek.

Fossil - te sziporkázó!

JF01742791505  

jf01742791505.jpg

A Fossil gyűrűje egyértelműen a feltűnőbb darabok közé tartozik. A színes kövekkel díszített rózsaarany színben pompázó gyűrű 54 mm-es belső kerületével a vékony női ujjra is felhúzható. Ha úgy érzed, hogy ez a gyűrű téged jellemez, a FashionWatch webáruházából már 21.900 Ft-ért forintért beszerezheted.

Michael Kors - te vagány!

MKJ5795710506

mk.jpg

Aki szereti Michael Kors modern, stílusos és belevaló termékeit, annak ez a női gyűrű is tetszeni fog. Az arany színben pompázó, nemesacélból készült gyűrű meglepő és vagány láncos dizájnjával igen trendi. Ráadásul most 23 ezer forintért meg is tudod vásárolni, ez pedig nem rossz egy Michael Kors termékért!

 

Skagen - te elegáns!

SKJ0091040510

skj0091040510.jpg

Jobban kedveled az elegáns, mint a feltűnő stílust? Akkor a dán Skagen a te márkád! Ez a csodás gyűrű egyaránt kiválóan illeszkedik egy átlagos munkanaphoz, vagy akár egy különleges randihoz is. Az ezüst színű nemesacélból készült ékszer a Fossil darabjánál némiképp vastagabb ujjakra illeszkedik hiszen a belső kerülete 58 mm. Az ára viszont nem nagyobb, hiszen ez a gyűrű 18 ezer forintért vásárolható meg a FashionWatch webáruházából.

Bering - te időtlen!

503-16-62

ber.jpg

Ha szereted a különlegesen kemény alapanyagokat és roppant letisztult dizájnt, akkor a kalandos Bering a te márkád. A Bering órák és ékszerek végtelenül egyszerűek, tiszták és lélegzetelállítóan szépek, mint maga az Északi Sark. Amikor az ujjadon viselsz egy Bering gyűrűt gondolj bele, hogy minden részletét a sarkköri táj időtlen szépsége inspirált. Az időtlen szépsége, a jégmezők örökkévalósága. A Bering mesterien vegyíti az egyszerűségre törekvő skandináv dizájnt a legerősebb és minőségi anyagokkal. A Bering kollekció karakterisztikája letisztult, modern vonalvezetés és nyers elegancia jellemzi. Az ára pedig ehhez a feelinghez illeszkedik: 29990 Ft. Itt tudod beszerezni.

Fossil - te trendi!

JF02645791508

fos.jpg

A Fossil márkára egy nagy adag kreativitás jellemző, rengeteg féle divatos kiegészítőket gyárt. Fossil órákból már ajánlottunk neked csinos darabokat, most a gyűrűn a sor. Ez rozé arany-türkiz kombó a bohém és trendi hölgyek kedvenc gyűrűje, ráadásul nemesacél anyaga miatt minőség terén is a toppon van. Ha megtetszett, már 18 900 Ft-ért be tudod szerezni itt.

Te melyik gyűrűt viselnéd szívesen?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchandfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4014099161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása